EUROLEAGUE

Το μυαλό στην... ΤΣΣΚΑ ο Ερυθρός Αστέρας

Το μυαλό στην... ΤΣΣΚΑ ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε το μυαλό του στους προημιτελικούς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι έτσι η Τσεντεβίτα αποχαιρέτησε με νίκη την Euroleague, επικρατώντας εύκολα των Σέρβων με σκορ 83-62 στο Drazen Petrovic Zagreb.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Euroleague, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ, κι έτσι η αποψινή (8/4) αναμέτρηση με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ είχε, κυρίως, διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι Κροάτες ολοκλήρωσαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 83-62 στο Drazen Petrovic Zagreb, έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο σκόρερ τον Τζέικομπ Πούλεν (22π., με 4/7 τρίπ.)!

Από την άλλη πλευρά, οι προσπάθειες του Βλάντο Στίματς (18π., 11ριμπ.) δεν ήταν αρκετές για τους φιναλίστ της Αδριατικής Λίγκας που πλέον στρέφονται στις προσεχείς αναμετρήσεις με την "ομάδα του στρατού", με φόντο την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό στην επίθεση στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και προηγήθηκαν με 29-12 στο 10' με μπροστάρη τον Πούλεν, έχοντας 8/10 δίποντα (80%) και 4/5 τρίποντα (80%) σε αυτό το διάστημα. Η διαφορά έφτασε στο +25 (41-16, 13'37") για την Τσεντεβίτα όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις με τον Στίματς και μείωσαν σε 43-27, στα 3'13" για το τέλος του ημιχρόνου.

Οι Κροάτες πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 52-31 ενώ δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από τους φιλοξενούμενους. Ο Μπάμπιτς έκανε το 57-35 ενώ ο Μίρο Μπίλαν κέρδισε φάουλ από τον Στίματς κι έκανε το 68-45 στο 28'49" με 1/2 βολές. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων δεν ήλθε ποτέ κι έτσι η Τσεντεβίτα έφτασε στη νίκη με το υπέρ της 83-62.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ