EUROLEAGUE

Το "μπατσάκι" του Φλορεντίνο Πέρεθ στον δημοσιογράφο της NOVA

Το "μπατσάκι" του Φλορεντίνο Πέρεθ στον δημοσιογράφο της NOVA

Η κατάκτηση της EuroLeague χαλάρωσε τόσο πολύ τον Φλορεντίνο Πέρεθ που προσέφερε ένα... ιδιαίτερο στιγμιότυπο, με "μπατσάκι" στον δημοσιογράφο της NOVA την ώρα των δηλώσεων (VIDEO).

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε , με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να παρακολουθεί από την πρώτη σειρά των επισήμων στη Stark Arena τον τελικό της EuroLeague. Η χαρά από την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, του "decima", ήταν τέτοια που... χαλάρωσε τον "ισχυρό άνδρα" του ισπανικού συλλόγου.

Στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA ανέφερε πως "είμαστε πολύ χαρούμενοι! Είναι πολύ σημαντικό ότι φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης", ενώ όταν ρωτήθηκε από τον Χρήστο Καούρη για την ιστορική ευκαιρία που έχει η "Βασίλισσα" να είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (σ.σ.: παίζει στον τελικό σε έξι μέρες, απέναντι στη Λίβερπουλ), του έριξε... μπατσάκι.

Αστειευόμενος μάλιστα, ο δημοσιογράφος του συνδρομητικού "τιτίβισε": " Τι αποζημίωση θεωρείτε ότι μπορώ να πάρω μετά το μπατσάκι από τον Φλορεντίνο Πέρεθ;".

Το "μπατσάκι" του Φλορεντίνο Πέρεθ στον δημοσιογράφο της NOVA

Δείτε το στιγμιότυπο από τη NOVA, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της EuroLeague στην Ελλάδα:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ