EUROLEAGUE

Το μονό, τα σέρβικα και το πηγαδάκι στο κέντρο

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς αντάλλασσε αγκαλιές με τους "ερυθρολεύκους", την ώρα που ο Ντάνιελ Χάκετ ίδρωνε περισσότερο από κάθε άλλο. Εκτός από τον Τζόελ Φρίλαντ. Διαβάστε όλα όσα έγιναν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ.

Η εμπειρία από τα Final Four δεν φαίνονται μόνο στα σαράντα αγωνιστικά λεπτά, αλλά και από τις ανοιχτές προπονήσεις. Οι πιο έμπειροι παίκτες ήταν οι πιο άνετοι και παράλληλα αυτοί που συγκέντρωσαν πάνω τους τις περισσότερες κάμερες και τα περισσότερα μικρόφωνα.

Όπως ο Βασίλης Σπανούλης, δηλαδή, που ήταν διαρκώς περιτριγυρισμένος από δημοσιογράφους και δεν σταμάτησε να δίνει δηλώσεις. Ήταν φυσιολογικό να αποτελέσει τον πόλο έλξης και για τους εκπροσώπους των ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το μεγάλο κοντράστ ήταν ο νεαρός Βασίλης Τολιόπουλος, που καθόταν λίγα μέτρα πιο εκεί χαζεύοντας την όλη διαδικασία. Ο βενιαμίν του Ολυμπιακού μάλιστα ρώτησε τους ανθρώπους της ομάδας, αν θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια για να πάρει κοφτή και αυστηρή απάντηση "θα πρέπει πρώτα να τελειώσουν όλοι".

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Στέφανος Τριαντάφυλλος

Η προπόνηση των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να σουτάρουν και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να συνομιλεί για ώρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που είχε μπει και αυτός στο παρκέ. Από μια άκρη παρακολουθούσε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Αμφότεροι είχαν την ευκαιρία να χαιρετήσουν τον ισχυρό άνδρα της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούνιν, καθώς όταν αποχωρούσε από το γήπεδο ο Ολυμπιακός, οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ έπαιρναν τη θέση τους στο παρκέ.

EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / FINAL-4 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε αυτή την ανταλλαγή πληθυσμών ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με μέλη των "ερυθρολεύκων" που γνώρισε κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πειραιά. Όπως για παράδειγμα τον Μίλαν Τόμιτς, με τον οποίο συνομίλησαν για αρκετή ώρα στα σέρβικα σε εγκάρδιο κλίμα. Ο Σέρβος γκαρντ που παρουσιάστηκε με ένα μεγάλο μαύρο έλασμα στο κάτω μέρος του ποδιού, είχε θερμό εναγκαλισμό και με τον Χρήστο Σταυρόπουλο.

Στην Κωνσταντινούπολη όπως ήταν φυσικό ταξίδεψαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ακόμη κι αυτοί που δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα. Όπως για παράδειγμα ο Ματ Λοτζέσκι που δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του που δεν έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τους Πειραιώτες. Από την άλλη πιο ενθουσιώδης ήταν ο Ντάνιελ Χάκετ, που ίδρωσε τη δική του φανέλα. Ο Ιταλός γκαρντ είχε μπει στο τελευταίο μέρος της προσπάθειας μες στο γήπεδο και πετούσε πάσες στους συμπαίκτες του για να σουτάρουν. Μάλιστα όταν ξεκίνησε η διαδικασία των δηλώσεων μάζεψε γύρω του Ιταλούς δημοσιογράφους, που ρώτησαν τη γνώμη του για τους ημιτελικούς, αλλά και ενδιαφέρθηκαν να μάθουν την κατάσταση της υγείας του.

Όσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έδιναν συνεντεύξεις οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ είχαν πάρει τη θέση τους στα δύο καλάθια. Οι περισσότεροι έκαναν χαλαρά σουτ, ενώ ο πάντα ομιλητικός Κάιλ Χάινς δεν χαλούσε χατίρι σε κανέναν. Στο μεταξύ οι άμεσοι συνεργάτες του Δημήτρη Ιτούδη, ο Ανδρέας Πιστιόλης και ο Κώστας Χατζηχρήστος παρακολουθούσαν το μονό που είχαν στήσει στη μια μπασκέτα ο Ντάριλ Μίντλετον με τον Τζόελ Φρίλαντ. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν βοηθός προπονητή στην ΤΣΣΚΑ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ήταν αρκετά άστοχος, κάτι που δεν τον εμπόδισε βέβαια να επιδίδεται σε διαρκές trash talking.

Το μονό, τα σέρβικα και το πηγαδάκι στο κέντρο
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ