EUROLEAGUE

Το "ιδιαίτερο" ματς στη Μόσχα και η δοκιμασία της ΤΣΣΚΑ

Το "ιδιαίτερο" ματς στη Μόσχα και η δοκιμασία της ΤΣΣΚΑ
FACEBOOK/BC KHIMKI MOSCOW REGION

Συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της EuroLeague, με 4 αναμετρήσεις να ολοκληρώνουν την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της regular season.

Το βράδυ της Παρασκευής (29/12) ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου της regular season. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αναμετρήσεις, τις τελευταίες για το 2017, με το παιχνίδι της Χίμκι με τη Μπαρτσελόνα να κλέβει την παράσταση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα που πέρυσι έφυγε ως αποτυχημένος, με τους Καταλανούς, όμως, να είναι σε τραγική κατάσταση… Έρχονται από 6 σερί ήττες, έχουν ισοφαρίσει το χειρότερο ρεκόρ της ιστορίας τους , και φαίνεται πως χάνουν το "τρένο" των playoffs.

Από εκεί και πέρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη δοκιμάζεται στην έδρα της Μπασκόνια, ενώ η Εφές υποδέχεται τη Μπάμπεργκ, με τον Εργκίν Αταμάν να ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της τουρκικής ομάδας. Τέλος, η Αρμάνι Μιλάνο παίζει εντός έδρας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, σε καθοριστικής σημασίας παιχνίδι, καθώς ο ηττημένος θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την πρώτη 8άδα.

EUROLEAGUE - 15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη 28/12

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ 77-79

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 74-68

Μακάμπι - Ουνικάχα 78-89

Βαλένθια - Παναθηναϊκός 67-63

Παρασκευή 29/12

19:00 Χίμκι - Μπαρτσελόνα

19:30 Εφές - Μπάμπεργκ

21:30 Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ

21:45 Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE ΕΔΩ

Photo Credits: Facebook/BC Khimki Moscow Region

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ