EUROLEAGUE

Το "δώρο" της Νταρουσάφακα στον Παναθηναϊκό

Το "δώρο" της Νταρουσάφακα στον Παναθηναϊκό

Ο Ερυθρός Αστέρας ετοιμαζόταν για... φιέστα πρόκρισης στο Βελιγράδι όμως η αποκλεισμένη Νταρουσάφακα επικράτησε με σκορ 61-80 στην κατάμεστη Kombank Arena. Πως επηρεάζει αυτό το αποτέλεσμα τον Παναθηναϊκό.

Ο Ερυθρός Αστέρας ήθελε νίκη επί της αδιάφορης, βαθμολογικά, Νταρουσάφακα, ώστε να προκριθεί στα playoffs της Euroleague για πρώτη φορά στην ιστορία του ωστόσο οι Τούρκοι επικράτησαν με σκορ 61-80 και χάλασαν τη φιέστα στην κατάμεστη Kombank Arena!

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Έτσι οι Σέρβοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά στο εκτός έδρας ματς με την, επίσης αδιάφορη, Τσεντεβίτα (8/4, 20:00) ενώ ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να "κλειδώσει" την τρίτη θέση στον ΣΤ' όμιλο του Top-16 σε περίπτωση νίκης στο αυριανό (1/4) ματς με τους Κροάτες και αποφεύγει τον πρώτο του Ε' ομίλου που πιθανότατα θα είναι η ΤΣΣΚΑ, σημαδεύοντας παράλληλα τη δεύτερη θέση!

Ήταν η δεύτερη νίκη της Νταρουσάφακα επί του Ερυθρού Αστέρα που βάζει στο κόλπο της πρόκρισης και την Αναντολού Εφές, που θέλει δυο νίκες στα ματς με τις Φενέρ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Τσεντεβίτα για να προκριθεί στα playoffs, αντί των Σέρβων.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 34-35, 49-55, 61-80.

Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Κίνσεϊ 2, Ντάνγκουμπιτς 14 (3), Λάζιτς 2, Μίτσιτς 7, Σιμόνοβιτς, Γκούντουριτς 7 (1), Γιόβιτς, Μίλερ 18 (2τρ, 7ρ), Τσίρμπες 7, Στίματς 4.

Νταρουσάφακα (Μαχμουτί): Ουίλμπεκιν 19 (4τρ, 5α), Ρέντινγκ 6, Τουρέν, Ερντέν 6, Μαρκοϊσβίλι 5 (1), Αλντεμίρ 6, Γκόρντον 14 (3τρ, 6α), Αρσλάν 2, Σλότερ 9 (6ρ), Χαρανγκόντι, Μπιέλιτσα 13 (6ρ).

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ