EUROLEAGUE

Το διήμερο των θρίλερ στην EuroLeague

Το διήμερο των θρίλερ στην EuroLeague

Αυτό το διήμερο στην EuroLeague είχε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Συγκλονιστική εξέλιξη, ντέρμπι μέχρι τέλους, μεγάλα "διπλά" και τον Ολυμπιακό να είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε με διψήφια διαφορά! Θυμηθείτε τι είδαμε στην Ευρώπη.

Η δεύτερη "στροφή" της EuroLeague ολοκληρώθηκε, με το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Ένα παιχνίδι με άρωμα Final Four, αλλά και τρομερή εξέλιξη, αφού η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πήρε το "διπλό" ( 73-72 ) χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, ο οποίος -εκτός των άλλων- έπαιξε την κρίσιμη τελευταία άμυνα στον Ταϊρίς Ράις.

Όπως και να το κάνουμε, ήταν το ιδανικό φινάλε σε ένα διήμερο που χορτάσαμε θέαμα, σασπένς και αγώνες που κρίθηκαν στο

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Αναντολού Εφές, έχοντας... φόρα από τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, λίγες ημέρες νωρίτερα. Κι αυτή "ερυθρόλευκη" ορμή δεν ήταν δυνατό να σταματήσει στην τουρκική ομάδα, με τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παίζουν ωραίο μπάσκετ και να φτάνουν με χαρακτηριστική άνεση στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση ( 90-66 ).

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός πάλεψε όσο μπορούσε στη Ρωσία, αλλά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν ανώτερη στην τελική ευθεία του αγώνα. Γι αυτό κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και με τον Νάντο Ντε Κολό να "μιλά" στις κρίσιμες στιγμές, να πάρει τη νίκη ( 81-77 ) που τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Μπάμπεργκ (σ.σ.: επόμενος αντίπαλος του Παναθηναϊκού) πήρε δια πυρός και σιδήρου τη νίκη απέναντι στην Ούνικς Καζάν ( 89-86 ), με τον Νίκο Ζήση να κάνει όργια. Ο βετεράνος γκαρντ είχε 16 πόντους και 12 ασίστ στην αναμέτρηση, οδηγώντας εκ του ασφαλούς στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι στην επικράτηση.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Αρμάνι Μιλάνο έδειξε τρομερή προσαρμοστικότητα στη διάρκεια του αγώνα με την Νταρουσάφακα, παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Volkswagen Arena ( 80-81 ).

Εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία άλωσε το "σπίτι" της Μακάμπι Τελ Αβίβ ( 82-89 ), με τον Σέρχιο Γιουλ να αποδεικνύει για μία ακόμη αναμέτρηση γιατί είναι το "Α" και το "Ω" της ομάδας του Πάμπλο Λάσο.

Από εκεί και πέρα, η Ζάλγκιρις "έσπασε το ρόδι" για φέτος, με την εντός έδρας επικράτηση σε βάρος της Μπασκόνια ( 78-73 ), ενώ ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Γαλατάσαραϊ στο "Αμπντί Ιπεκτσί" ( 83-85 ), υποχρεώνοντας την τουρκική ομάδα σε δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ