EUROLEAGUE

Τίτλοι τέλους και επίσημα για τον Νοτσιόνι

Τίτλοι τέλους και επίσημα για τον Νοτσιόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρές Νοτσιόνι έριξε και επίσημα (ξανά) τίτλους τέλους στην καριέρα του μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

Ο Αντρές Νοτσιόνι είχε ανακοινώσει εδώ και αρκετούς μήνες ότι στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση . Μέχρι την τελευταία στιγμή βέβαια όλοι ήλπιζαν ότι ίσως άλλαζε γνώμη. Τελικά όμως ο Αργεντινός φόργουορντ κράτησε τον λόγο του.

Με ένα σύντομο μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ο φόργουορντ της Ρεάλ επανέλαβε - για τελευταία φορά - ότι η καριέρα του ως παίκτης ολοκληρώθηκε.

" Αποσύρομαι από την ενεργό δράση, ξέροντας ότι θα έδωσα όλα σε κάθε ομάδα στην οποία βρέθηκα" έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός στον λογαριασμό του, ρίχνοντας με κάθε επισημότητα τίτλους τέλους στην καριέρα του.

Την φετινή σεζόν ο Νοτσιόνι είχε πιο μικρό ρόλο στην Ρεάλ, έχοντας μόλις 6.2 πόντους και 2.1 ριμπάουντ μέσο όρο στο Ισπανικό πρωτάθλημα και 2.4 πόντους και 0.8 ριμπαόυντ στην EuroLeague. Στα 38 του χρόνια πια, το τέλος της καριέρας του τον βρίσκει να έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση μίας EuroLeague (2015), τριών Πρωταθλημάτων Ισπανίας (2002, 2015, 2016) και πέντε Copa Del Rey (2002, 2004, 2015, 2016, 2017) και ένα Super Copa (2016), ενώ με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής κατέκτησε ένα χρυσό (2004) και ένα χάλκινο (2008) Ολυμπιακό μετάλλιο, καθώς και το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2002.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και το tweet του Αργεντινού:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ