EUROLEAGUE

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη

Το πρωτάθλημα στην Πολωνία ολοκληρώθηκε, με τη Ζιελόνα Γκόρα να φτάνει στην κορυφή! Δείτε στο Euroleague Greece τι συνέβη την Τρίτη (9/6) στη "γηραιά ήπειρο".

Το συγκλονιστικό φινάλε του τρίτου ημιτελικού ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης ξεχώρησε από τα δρώμενα της Τρίτης (9/6) στην Ευρώπη. Η "Βασίλισσα" επικράτησε με 103-100 στην παράταση , χάρη στο εντυπωσιακό τρίποντο του Σέρχιο Γιούλ, για να κάνει το 2-1 στη σειρά και να απέχει μόλις μία νίκη από την πρόκριση στους τελικούς.

Στον πρώτο τελικό της TBL, η Αναντολού Εφές τα... χρειάστηκε, αλλά στο φινάλε έκανε τη δουλειά. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς επικράτησε της Καρσίγιακα με 95-92 στην παράταση (81-81κ.α.) , με τον Νέναντ Κρστιτς και τον Ντάριο Σάριτς να είναι αυτοί που έκαναν τη διαφορά. Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου είχε 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 30'32'' συμμετοχής.

Στην Πολωνία, ο τίτλος κατέληξε στη Ζιελόνα Γκόρα, που νίκησε για τέταρτη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες την Τουρόφ (75-69) , με τον Κουίντον Χόσλεϊ να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης της σειράς των τελικών (4-2).

Σε έβδομο παιχνίδια θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε Ρέτζιο Εμίλια και Βενέτσια. Η πρώτη πήρε τη νίκη με 82-78 στον έκτο ημιτελικό και παρέτεινε την αγωνία.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ