EUROLEAGUE

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη
INTIME SPORTS

Η δράση σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία δεν σταμάτησε, με τον Άρη να βάζει "φρένο" στην αήττητη πορεία του Ολυμπιακού επί των ημερών του Γιάννη Σφαιρόπουλου -στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ζευγάρι των τελικών της Basket League δεν διαμορφώθηκε από σήμερα (2/6), αφού ο Άρης φρόντισε να παρατείνει την αγωνία όσον αφορά την ομάδα που θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν του Ολυμπιακού στο -άδειο λόγω τιμωρίας- Nick Galis Hall με 84-74 , για να μειώσουν τη σειρά σε 2-1.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός φρόντισε να βάλει από νωρίς τις βάσεις της επικράτησής του, επί του ΠΑΟΚ (83-65) . Οι "πράσινοι" έφτασαν στο +21 (33-12) στο πρώτο δεκάλεπτο, με τη συνέχεια να είναι τέτοια που δεν περιελάμβανε το άγχος, για τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Στη Γερμανία, η "μάχη" για την πρόκριση στους τελικούς συνεχίζεται. Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε εντός έδρας της Άλμπα Βερολίνου με 89-83 , για να ισοφαρίσει σε 2-2. Η πρόκριση στους τελικούς, όπου περιμένει η Μπάμπεργκ, θα κριθεί την Πέμπτη (4/6, 21:00), στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι των ημιτελικών.

Στη Γαλλία, η Λιμόζ συνεχίζει να διασύρει τη Νανσί με το αποψινό +18 (92-74) να έρχεται με χαρακτηριστική άνεση, για την ομάδα του Φιλίπ Ερβέ. Κορυφαίος όλων για τους νικητές ήταν ο Αντριέν Μοερμάν, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με νταμπλ νταμπλ (19π., 13ριμπ.).

Τέλος, στην Ιταλία, η Σάσαρι έκανε το 2-1 στην ημιτελική σειρά με την Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα του Ρομέο Σακέτι κέρδισε με 84-76 και βρίσκεται πλέον ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Serie A.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ