EUROLEAGUE

Τι έκαναν οι ομάδες πριν την 8η αγωνιστική του TOP-16

Τι έκαναν οι ομάδες πριν την 8η αγωνιστική του TOP-16

Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε κατέκτησαν τα Κύπελλα στις χώρες τους, η Κουμπάν έκανε ρεκόρ στα τρίποντα, ενώ Ζαλγκίρις Κάουνας και Νταρουσάφακα ηττήθηκαν στους τελικούς που έπαιξαν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες της Euroleague στις εγχώριες διοργανώσεις τους, λίγο πριν την έναρξη της 8ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague.

Οι αγώνες της 8ης αγωνιστική του TOP-16:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάλεβ την Δευτέρα (22/2), ενώ η Χίμκι ηττήθηκε από την Νίζνι Νόβγκοροντ στην VTB League με σκορ 74-82 μέσα στο "σπίτι" της.

Νταρουσάφακα - Ουνικάχα Μάλαγα: H Nταρουσάφακα ηττήθηκε στον τελικό Κυπέλλου στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε με 67-65 , με τον Μαρκοϊσβίλι να πετυχαίνει 15 πόντους, ενώ η Μάλαγα δεν είχε αγωνιστική δράση λόγω της τελικής φάσης του Copa del Ray, στο οποίο δεν συμεττείχε.

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσεντεβίτα: H Λοκομοτίβ Κουμπάν έριξε "50άρα" στην Βίτα (121-71), με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνουν ρεκόρ σημειώνοντας 24 τρίποντα στο ματς (24/39-62%). Μέτρησε 6/6 ο Τζάνινγκ από την περιφέρεια. Η Τσεντεβίτα κατέκτησε το Κύπελλο στην Κροατία, για τρίτη σερί σεζόν, νικώντας στον τελικό την Ζαντάρ με 74-70.

Μπάμπεργκ - Ρεάλ Μαδρίτης: Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Μπάμπεργκ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι να ηττάται με σκορ 79-86. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 85-81 στον τελικό την Γκραν Κανάρια και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ισπανίας για 26η φορά στην ιστορία της. Τρίτο σερί Copa del Rey για την "Βασίλισσα".

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη με 90-67 , παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο (32-61). Η Φενέρμπαχτσε αναδείχθηκε Κυπελλούχος Τουρκίας, νικώντας στον τελικό την Νταρουσάφακα με 67-65.

Λαμποράλ Κούτσα - Ζαλγκίρις Κάουνας: H Λαμποράλ Κούτσα ηττήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από την Ρεάλ Μαδρίτης με 86-80, ενώ η Ζαλγκίρις Κάουνας έχασε το Κύπελλο Λιθουανίας στον τελικό από την Λιέτουβος Ρίτας με 65-57.

Ερυθρός Αστέρας - Αναντολού Εφές: Ο Ερυθρός Αστέρας αποκλείστηκε στα ημιτελικά το Κυπέλλου Σερβίας από την Παρτίζαν (68-60), ενώ η Αναντολού Εφές αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Καρσίγιακα με 67-66.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στα προημιτελικά του Copa del Ray από την Μπιλμπάο με 73-72, ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα (22/2) τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ