EUROLEAGUE

"Θέλει Μπλατ η ΤΣΣΚΑ, ενδιαφέρεται για Τρινκιέρι η Νταρουσάφκα"

"Θέλει Μπλατ η ΤΣΣΚΑ, ενδιαφέρεται για Τρινκιέρι η Νταρουσάφκα"

H TΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να θέλει να αναθέσει το "τιμόνι" της στον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ η Νταρουσάφακα φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον Αντρέα Τρινκιέρι.

Οι υποχρεώσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η "ομάδα του στρατού" σχεδιάζει ήδη τα πλάνα της για την επόμενη ημέρα και θέση σε αυτά φαίνεται πως έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Η "ομάδα του "στρατού" δεν κατάφερε να κατακτήσει την EuroLeague και σύμφωνα με δημοσίευμα της "La Gazzetta dello Sport" η ρωσική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ντέιβιντ Μπλατ, ενώ στη λίστα της Νταρουσάφακα είναι ψηλά το όνομα του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Αντρέι Βατούτιν πρόσφατα δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από την φετινή σεζόν τονίζοντας, όμως, συγχρόνως, πως οι υποχρεώσεις της ομάδας του δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να ενδιαφέρεται και για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιου ς.

Η "ομάδα του στρατού", όμως, σύμφωνα με την"Gazzetta dello Sport" ενδιαφέρεται και για τον Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι πιθανότητες παραμονής του Δημήτρη Ιτούδη στη Μόσχα είναι μειωμένες.

To συμβόλαιο του 59χρονου Αμεικανοϊσραηλινού προπονητή του με την Ντραρουσάφακα ολοκληρώνεται την φετινή σεζόν και σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η τουρκική ομάδα έρευνά ήδη την αγορά. Η Νταρουσάφακα, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην EuroLeague, φέρεται να έχει ψηλά στην λίστα της τον Αντρέα Τρινικιέρι και σύμφωνα με τους Ιταλούς έχουν ήδη υπάρξει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ