EUROLEAGUE

The usual suspects: Ποιος λέει ψέματα;

The usual suspects: Ποιος λέει ψέματα;

Η Euroleague TV ζήτησε από τέσσερις παίκτες να θυμηθούν την καλύτερη εμφάνισή τους σε αγώνα, με έναν όμως να λέει ψέματα. Μπορείτε να ξεχωρίσετε τον... ψεύτη; (VIDEO)

Οι συνήθεις ύποπτοι της Euroleague επιστρέφουν, με το ερώτημα αυτή τη φορά να σχετίζεται με την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας τους. Η Euroleague TV ζήτησε από τους Μίρο Μπιλάν (Τσεντεβίτα), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Φαμπιάν Κοζέρ (Λαμποράλ Κούτσα) και Τσεντί Οσμάν (Αναντολού Εφές) να θυμηθούν την καλύτερη εμφάνισή τους, με τον πρώτο να απαντάει πως πριν μερικά χρόνια είχε σκοράρει 30 πόντους σε αγώνα της Αδριατικής Λίγκας.

Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε σε έναν περσινό αγώνα "απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου έβαλα κάμποσα τρίποντα, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι έκανα ένα καλό παιχνίδι", ενώ ο Φαμπιάν Κοζέρ σχολίασε πως κόντρα " στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχα κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Είχα βάλει 49 πόντους και κερδίσαμε. Θυμάμαι ακόμη πόσο τρελαμένος ήταν ο κόσμος μας με αυτή τη νίκη".

Όσο για τον Τσεντί Οσμάν; Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ της Αναντολού Εφές θυμήθηκε πως " απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είχαμε κερδίσει με ένα σουτ του Ματ Τζάνινγκ. Ήταν το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου στην Euroleague γιατί είχα βάλει 16 πόντους".

Αλήθεια, μπορείτε να διακρίνετε ποιος λέει ψέματα;

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ