EUROLEAGUE

Τετραετής συνεργασία με την IMG

Τετραετής συνεργασία με την IMG

Η Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τιν IMG, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητισμό και τα media. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όσο περνά ο καιρός, η Euroleague αποκτά ολοένα και περισσότερους στρατηγικούς συμμάχους. Αυτή τη φορά στην οικογένεια της διοργάνωσης προστίθεται η IMG, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο του αθλητισμού, της μόαδας και των media, μέσα από διάφορες εκφάνσεις.

Το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών θα αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα μεγαλώσει η προώθηση της Euroleague με σκοπό να προβάλλεται σε περισσότερες χώρες.

Ο πρόεδρος της IMG, Ιόρις Φραντσίνι, δήλωσε πως " είμαστε ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουμε και προοδεύουμε μαζί με την Euroleague σε τομείς που αφορούν το μπάσκετ και την προβολή του. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα φέρει περισσότερα έσοδα και ενδιαφέρον", ενώ ο Τζόρντι Μπερτομέου πρόσθεσε ότι " είναι ένα σημαντικό βήμα προόδου. Μετά την σταδιακή εξέλιξη της Euroleague την τελευταία 15ετία, η Euroleague είναι πιο ελκυστική στον ευρωπαϊκό αθλητισμό".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ