EUROLEAGUE

"Τα ματς του προκριματικού δεν είναι εύκολη υπόθεση"

"Τα ματς του προκριματικού δεν είναι εύκολη υπόθεση"

λίγες μέρες πριν το τζάμπολ των προκριματικών της Euroleague ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλά για την προετοιμασία της Ούνιξ αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Η Ούνιξ Καζάν ολοκληρώνει την προετοιμασία της και ετοιμάζεται να διεκδικήσει το εισιτήριο που συμπληρώνει τον πρώτο όμιλο της Euroleague (μαζί με Ρεάλ Μαδρίτη, Ανατολού Εφές, Ζαλγκίρις Κάουνας, Νίζνι Νόβγκοροντ και Ντιναμό Σάσαρι). Η προκριματική φάση της διοργάνωσης ξεκινά για τη ρωσική ομάδα στις 24 Σεπτεμβρίου με το ματς κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Αργύρης Πεδουλάκης αποκαλύπτει τα συμπεράσματα που έχει βγάλει από την προετοιμασία της ομάδας., τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

"Κατά την παρουσία μας στην Λιθουανία εργαστήκαμε σύμφωνα με το πλάνο. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και την απόδοσή τους στις προπονήσεις. Συνοπτικά, η προετοιμασία ολοφάνερα έχει ολοκληρωθεί. Το μεγάλο πρόβλημα που είχαμε στην αρχή, ήταν η απουσία πέντε παικτών στους προκριματικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά ενσωματώθηκαν αργότερα. Παράλληλα, ο Ζήσης και ο Καϊμακόγλου βρίσκονταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η προετοιμασία γι΄αυτούς ξεκίνησε πριν πέντε μέρες στο Καζάν. Φυσικά, η απουσία κορυφαίων παικτών μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι".

Παράλληλα, ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε στην δυσκολία που έχει ο προκριματικός γύρος, ενώ έκανε λόγο και για τον πρώτο αντίπαλο της Ούνιξ, Ζιελόνα Γκόρα.

"Έχει καλή ομάδα με το δικό της στυλ παιχνιδιού. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι. Από τους συμμετέχοντες όλα μπορούν να γίνουν, αυτό ισχύει και για τη Ζιελόνα".

Τέλος, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αυτή τη στιγμή: "Για εμένα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αλλά επαναλαμβάνω, εξαιτίας της απουσίας παικτών από το ρόστερ δεν υπήρξαν ολοκληρωμένες προπονήσεις. Θα επιταχύνουμε την διαδικασία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ