EUROLEAGUE

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague

Μία ώρα αρχύτερα προέκυψαν τα ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague, με τα σημερινά (7/4) αποτελέσματα να λύνουν τον γρίφο. Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια.

Το πρώτο πιάτο της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16 αρκούσε για να διαμορφώσει τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών της Euroleague. Τα αποτελέσματα ήρθαν... ιδανικά για να ολοκληρωθεί μια ώρα αρχύτερα η οκτάδα που θα διεκδικήσει τα τέσσερα εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου, με τον Παναθηναϊκό να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας στους "8" της διοργάνωσης.

Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση στο πιο ενδιαφέρον (από κάθε άποψη) ζευγάρι των πλέι οφ, ενώ η Φενέρμπαχτσε θα μονομαχήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο remake του περσινού ημιτελικού του Final Four της Μαδρίτης. Κατά τα λοιπά, η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα των Στράτου Περπέρογλου και Αλέξανδρου Βεζένκοφ, έχοντας πάντα το πλεονέκτημα έδρας, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του Top 16.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague:

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Λοκομοτίβ Κουμπάν - Μπαρτσελόνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας

Λαμποράλ Κούτσα - Παναθηναϊκός

*Πρώτες αναφέρονται οι ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα έδρας

Όσο για τις διασταυρώσεις στο Final Four:

Φενέρμπαχτσε/ Ρεάλ Μαδρίτης - Λαμποράλ Κούτσα/Παναθηναϊκός

Λοκομοτίβ Κουμπάν/Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας/Ερυθρός Αστέρας

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν... έχασε χρόνο, μπαίνοντας πολύ γρήγορα στο κλίμα των πλέι οφ

Τα ζευγάρια των πλέι οφ της Euroleague
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ