EUROLEAGUE

Τα ζευγάρια των playoffs της EuroLeague

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πως διασταυρώνονται οι οκτώ ομάδες που θα παλέψουν με στόχο την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague 2017/18, το οποίο θα γίνει στο Βελιγράδι από τις 18 έως τις 20 Μαΐου.

Ο μαραθώνιος των 30 αγωνιστικών, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Απριλίου. Η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάμπεργκ έκλεισε την αυλαία μιας πολύ όμορφης κανονικής περιόδου, με πολλά σκαμπανεβάσματα, ακόμη περισσότερα "τρελά" αποτελέσματα, στιγμές και εικόνες που θα θυμόμαστε για καιρό. Οι Μαδριλένοι γνώριζαν πως έχασαν το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs μετά την εκτός έδρας νίκη της Ζάλγκιρις Κάουνας επί του Ολυμπιακού και μπορούσαν να επιλέξουν αντίπαλο. Ίσως και να μην το έκαναν. Επικράτησαν των αδιάφορων (βαθμολογικά) Γερμανών και τερμάτισαν πέμπτοι στέλνοντας τους Λιθουανούς ξανά στο ΣΕΦ.

Πλέον, οι οκτώ ομάδες που πήραν την πρόκριση για τα playoffs, θα παλέψουν από τις 17 Απριλίου έως την Πρωτομαγιά, ώστε να πάρουν το εισιτήριο για το Final Four που θα διεξαχθεί φέτος στο Βελιγράδι. Οι σειρές είναι best-of-five, θα πρέπει δηλαδή να φτάσει μια ομάδα τις τρεις νίκες για να πετύχει τον στόχο της. Τα δύο πρώτα ματς διεξάγονται στην έδρα του συλλόγου που έχει πάρει το πλεονέκτημα, τα επόμενα δύο στο γήπεδο του club με το μειονέκτημα, ενώ αν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι, θα γίνει στο "σπίτι" της ομάδας που έχει το αβαντάζ.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS ΤΗΣ EUROLEAGUE

(1) ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι (8)

(2) Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια (7)

(3) Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις Κάουνας (6)

(4) Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης (5)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ