EUROLEAGUE

Τα καλύτερα της βραδιάς στην Euroleague

Τα καλύτερα της βραδιάς στην Euroleague
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Χίμκι, και δη ο Τζος Μπουν, είχαν την τιμητική τους στις καλύτερες φάσεις της χθεσινής (31/3) βραδιάς στην Euroleague. Δείτε τα καλύτερα από τους αγώνες της Πέμπτης.

Η νίκη της Χίμκι επί του Ολυμπιακού, μα πολύ περισσότερο το τελικό +32 (98-66) ήταν λογικό να βρεθεί στο επίκεντρο σε ό,τι αφορά το πλέον αξιοσημείωτο της χθεσινής (31/3) βραδιάς στην Euroleague.

Εν τω μεταξύ, ο Τζος Μπουν "έσβησε τα φώτα" στον Ντάριους Τζόνσον Όντομα στη διάρκεια της αναμέτρησης, δίνοντας τον... τόνο της εμφάνισης της ρωσικής ομάδας. Κάπως έτσι οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς συνέτριψαν τους "ερυθρόλευκους" για να τους βάλουν πολλά εμπόδια στον δρόμο προς τα πλέι οφ της Euroleague.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μπάμπεργκ, με τους Κάρλος Αρόγιο και Τζόι Ντόρσεϊ να προσφέρουν θέαμα. Ο πρώτος έδωσε την πάσα, ο δεύτερος κάρφωσε στο καλάθι και κάπως έτσι το "Παλάου Μπλαουγκράνα" σηκώθηκε στο πόδι.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι "σέρβιρε" έτοιμο καλάθι στον Βίκτορ Κλαβέρ στην εντός έδρας νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί του Ερυθρού Αστέρα, για να φέρει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα "αγκαλιά" με τη δεύτερη θέση του ομίλου και κατ' επέκταση το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στην Kombank Arena από την Νταρουσάφακα, με τον Κουίνσι Μίλερ να ξεφεύγει όμως από τη γενικότερη μετριότητα και να "δυναμιτίζει" την ατμόσφαιρα με το κάρφωμα που έκανε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ