EUROLEAGUE

Τα καλύτερα της 8ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα της 8ης αγωνιστικής

Η Euroleague ξεχώρισε τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια που έγιναν την Πέμπτη (3/12), με το θέαμα να είναι -ξανά- πλούσιο. Δείτε όσα ξεχώρισαν από τη χθεσινή βραδιά...

Δόξα τω Θεώ, η Euroleague μοιράζει απλόχερα θέαμα. Πάσης φύσεως. Οι επιθέσεις έχουν μεν τον πρώτο λόγο, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που μία τάπα κάνει τη διαφορά. Όπως, για παράδειγμα, αυτή του Τζέφερι Τέιλορ στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενέρμπαχτσε.

Από την άλλη, όπως και να το κάνουμε, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα εντυπωσιακό κάρφωμα. Όπως αυτό του Μπράιαν Ραντλ, ο οποίος αστόχησε αρχικά σε σουτ τριών πόντων, αλλά δήλωσε "παρών" με το επιθετικό ριμπάουντ και το δυναμικό κάρφωμα που έκανε αμέσως μετά.

Αν ψάχνετε την καλύτερη φάση της βραδιάς πάντως, θα πρέπει να κοιτάξετε στην Ισπανία. Οι Ντάριους Άνταμς και Άνταμ Χάνγκα προσέφεραν θέαμα υψηλού επιπέδου, με τον πρώτο να δίνει την ασίστ και τον δεύτερο να πετυχαίνει το άλεϊ ουπ κάρφωμα.

Καλή η πάσα του Ντάριους Άνταμς, αλλά δεν συγκρίνεται με αυτή του Νάντο Ντε Κολό. Ο Γάλλος γκαρντ έδωσε... ρέστα απέναντι στην Μπάμπεργκ και μαζί μία εντυπωσιακή τελική πάσα, με αποδέκτη τον Κάιλ Χάινς. Απολαύστε υπεύθυνα!

Τέλος, το nightly notable της Πέμπτης (3/12) αφορούσε τη Λαμποράλ Κούτσα και την Αναντολού Εφές που εξασφάλισαν την παρουσία τους στο Top 16. Η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση έχει μάλιστα ακόμη ελπίδες να προλάβει την πρώτη θέση στον β' όμιλο της regular season, με δύο αγωνιστικές να μένουν.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ