EUROLEAGUE

Οι όμιλοι του TOP-16

Οι όμιλοι του TOP-16

Οι όμιλοι του TOP-16 της Euroleague συμπληρώθηκαν σήμερα (18/12) κατά τα 5/8. Δείτε τους σίγουρους αντιπάλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη β' φάση της Euroleague, μαζί με τις εκκρεμότητες.

Μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης (18/12) άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά το TOP-16 και τους δυο ομίλους που θα σχηματιστούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ διέσυρε την Αναντολού Εφές στη Μαδρίτη, εξασφάλισε την κορυφή στον Α' όμιλο της regular season και πήγε στον Ε' όμιλο του TOP-16 μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Παναθηναϊκό, τη Γαλατάσαραι και την Μπαρτσελόνα. Οι Τούρκοι επικράτησαν του Ολυμπιακού στο Abdi Ipekci και πέρασαν στο TOP-16, αντί της Νεπτούνας που συνεχίζει στο EuroCup μαζί με τη Βαλένθια, από τον Δ' όμιλο.

Από 'κει και πέρα, η Αναντολού Εφές τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Α' ομίλου και θα συνεχίσει στο TOP-16 από τον ΣΤ' όμιλο, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, τον Ολυμπιακό και την Αρμάνι Μιλάνο.

Όσον αφορά τις εκκρεμότητες, η Λαμποράλ Κούτσα πηγαίνει στον E όμιλο αν κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα και στον ΣΤ' αν ηττηθεί. Η Μάλαγα πάει στον Ε' όμιλο αν αύριο (19/12) η Άλμπα Βερολίνου κερδίσει την Τσεντεβίτα και στον ΣΤ' αν οι Γερμανοί ηττηθούν.

Η Ούνικς Καζάν μπαίνει στον Ε' όμιλο αν νικήσει τη Νίζνι. Η Νίζνι συνεχίζει εκεί αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Ούνικς και ηττηθεί η Ζαλγκίρις από τη Σάσαρι. Οι Λιθουανοί μπαίνουν στον Ε' όμιλο αν νικήσουν τη Σάσαρι και η Νίζνι πάρει τον ρωσικό ''εμφύλιο'' με την Ούνικς.

Οι όμιλοι του TOP-16

Ε' όμιλος
1) Ρεάλ Μαδρίτης
2) Μακάμπι Τελ Αβίβ
3) Παναθηναϊκός
4) Γαλατάσαραϊ
5) Μπαρτσελόνα
6) Ερυθρός Αστέρας ή Λαμποράλ
7) Ούνιξ ή Ζαλγκίρις ή Νίζνι
8) Άλμπα ή Μάλαγα

ΣΤ' όμιλος
1) ΤΣΣΚΑ Μόσχας
2) Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ
3) Ολυμπιακός
4) Αναντολού Εφές
5) Αρμάνι Μιλάνο
6) Ερυθρός Αστέρας ή Λαμποράλ Κούτσα
7) Νίζνι ή Ζαλγκίρις ή Ούνικς
8) Άλμπα ή Μάλαγα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ