EUROLEAGUE

Τα φιλικά της βραδιάς στην Ευρώπη

Τα φιλικά της βραδιάς στην Ευρώπη

Διαβάστε τι έκαναν η Νταρουσάφακα, η Ολίμπια Μιλάνο και ο Ερυθρός Αστέρας στα φιλικά της προετοιμασίας τους για τη σεζόν 2016-2017.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο πλησιάζουμε προς την έναρξη της νέας σεζόν, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν και οι αγώνες προετοιμασίας των ομάδων που θα πάρουν μέρος στη Euroleague 2016-2017.

H Ολίμπια Μιλάνο επικράτησε (84-68) της Ολίμπια Λουμπλιάνα στο τουρνουά "Scarpette Rosse", με τον Αμερικανό Ρακίμ Σάντερς να είναι πρώτος σκόρερ (13π.) και τους Πάσκολο (12π.), Ραντούλιτσα (11π.), Καλνιέτις (11π.), Σίμον να τον ακολουθούν σε απόδοση και προσπάθειες στην επίθεση. Οι Σλοβένοι, από την άλλη, δεν είχαν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων. Γιάνκοβιτς και Μπούμπιτς σταμάτησαν στους 9. Ντεμπούτο με τους Ιταλούς (προηγήθηκαν ακόμη και με 26 πόντους και είχαν 72% στα δίποντα) έκανε ο Ζόραν Ντράγκιτς που αγωνίστηκε 18 λεπτά.

Ο Ερυθρός Αστέρας, από την άλλη, επικράτησε με παρόμοιο σκορ (86-69) της Βρσατς του Μίλαν Γκούροβιτς. Οι Σιμόνοβιτς (13π.), Ντάνγκουμπιτς (12π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς, την ώρα που ο Όγκνιεν Κούζμιτς άφηνε καλές εντυπώσεις με τους 9 πόντους που σκόραρε.

Εντυπωσιακή ήταν, στο μεταξύ, η Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ στη Γερμανία, όπου διέλυσε (58-100) τη Βόννη. Οι Μόερμαν (12π.), Γούιλμπεκιν (11π.) και Άντερσον (10π.) ήταν οι τρεις πρώτοι σκόρερ, σε μια βραδιά που εξελίχθηκε σε... προπόνηση για την φιλόδοξη, αλλά και πολύ δυνατή Dogus.

H Μπασκόνια, τέλος, νίκησε δύσκολα (86-82) την Τενερίφη, με τον Ροντρίγκ Μπομπουά να έχει 23 πόντους και τον Τάντας Σεντεκέρσκις (18 ετών) να ακολουθεί με 16 πόντους και 3/6 τρίποντα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ