EUROLEAGUE

Η ΤΣΣΚΑ "βύθισε" τη Μακάμπι, τρελό ματς στη Γαλλία

Η ΤΣΣΚΑ "βύθισε" τη Μακάμπι, τρελό ματς στη Γαλλία

Η ΤΣΣΚΑ νίκησε την Μακάμπι, η Λαμποράλ επικράτησε της Αρμάνι, ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στο Ζάγκρεμπ, η Φενέρμπαχτσε διέλυσε την Μπάγερν, εύκολα η Μπαρτσελόνα την Καρσίγιακα.

Η 6η αγωνιστική της Euroleague συνεχίστηκε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα.

Παρά τις απουσίες, συν τον Λοτζέσκι που είχε ενοχλήσεις, ο Ολυμπιακός πέρασε και από το Ζάγκρεμπ, νικώντας την Τσεντεβίτα με 70-83. Κορυφαίος ο Χάντερ (19π, 8ρ), εξαιρετικοί Παπαπέτρου (16π, 8ρ) και Μάντζαρης.

Έχοντας τα ηνία στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα η Ζαλγκίρις υπερασπίστηκε την έδρα της κερδίζοντας με 67-56 την Ζιελόνα Γκόρα κι έτσι έκανε ακόμα ένα βήμα προς την πρόκριση.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε στο Τελ Αβίβ (88-82) , υποχρεώνοντας τη Μακάμπι στην πέμπτη της ήττα σε έξι αναμετρήσεις. Με το αριστερό ξεκίνησε τη θητεία του στην "ομάδα του λαού" ο Ζαν Τάμπακ.

Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε στο Μόναχο την Μπάγερν , την οποία και νίκησε εύκολα με σκορ 67-84, έχοντας για πρωταγωνιστές τον "μπόμπερ" Ντίξον (25π, 7/13τρ) και τους Ντατόμε (17π), Άντιτς (10π).

Η Μπαρτσελόνα δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στη Καρσίγιακα και τη νίκησε στη Βαρκελώνη με 107-79 , έχοντας για κορυφαίους τους Λαουάλ (19π), Αρόγιο (18π, 6/7τρ) και Τόμιτς (16π).

Με τον Γιάννη Μπουρούση να έχει νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ η Λαμποράλ Κούτσα επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο στην Βιτόρια 94-82 και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην πρόκρισή της στο ΤΟΡ 16.

Η Στρασμπούρ μπορεί να πήγε στα αποδυτήρια στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου με το εις βάρος της 34-52 από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά με την επιστροφή της έφερε τα πάνω κάτω και πήρε τη νίκη με 78-75.

Η Χίμκι πήρε το πρώτο της "διπλό" στην Euroleague, ρίχνοντας στο καναβάτσο τη Ρεάλ Μαδρίτης (82-85). Καθοριστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Τάιρις Ράις, εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ ο Γκουστάβο Αγιόν.

Τα παιχνίδια της Παρασκευής (20/11)

Αναντολού Εφές - Λιμόζ

Μπάμπεργκ - Ουνικάχα Μάλαγα

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κούμπαν

Σάσαρι - Νταρουσάφακα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ