EUROLEAGUE

Τα αποτελέσματα, η κατάταξη, ο MVP και το πρόγραμμα της EuroLeague (18αγ.)

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την 13η νίκη του σε 18 αγώνες πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, που "ποδοπάτησε" τη Μακάμπι Τελ Αβίβ λίγες μέρες μετά τον διασυρμό στη Μπασκόνια. Δείτε πως διαμορφώθηκε η κατάταξη της EuroLeague.

Η συντριβή στη Βιτόρια πέρασε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για τον Ολυμπιακό, που γύρισε στο ΣΕΦ και πήρε τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (94-64) για να φτάσει το ρεκόρ του στο 13-5 και να ελπίζει σε "γκέλα" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να την πιάσει στην κορυφή της κατάταξης όπου θέλει να πατήσει και ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" δοκιμάζονται το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε και με νίκη θα συνεχίσουν να κρατούν το χέρι των αιώνιων αντιπάλων τους.

H Χίμκι του φοβερού και τρομερού Αλεξέι Σβεντ πέρασε νικηφόρα από το Βελιγράδι, καθώς ο επίσης σπουδαίος Τέιλορ Ρότσεστι δεν κατάφερε να κερδίσει μόνος του την ομάδα της Μόσχας η οποία περιμένει τώρα στο γήπεδό της, τη Μιτίστσκι Αρίνα, τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Πέμπτης (18/1). Δείτε τα αποτελέσματα της ημέρας, πως διαμορφώθηκε η κατάταξη, το αυριανό πρόγραμμα αλλά και εκείνο της επόμενης, 19ης αγωνιστικής.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τα αποτελέσματα, η κατάταξη, ο MVP και το πρόγραμμα της EuroLeague (18αγ.)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ερυθρός Αστέρας - Χίμκι 70-79

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 94-64

Μπάμπεργκ - Ζάλγκιρις 93-86

Βαλένθια - Μπαρτσελόνα 81-76

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17/1)

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Αναντολού Εφές

19:45 Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπασκόνια

21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Ουνικάχα Μάλαγα

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19Η)

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Χίμκι - Ολυμπιακός

Ζάλγκιρις Κάουνας - Βαλένθια

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας

Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο

Ουνικάχα Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ