EUROLEAGUE

Συνεχίζει αήττητη η Μάλαγα!

Συνεχίζει αήττητη η Μάλαγα!

Η Ουνικάχα Μάλαγα συνεχίζει αήττητη τις υποχρεώσεις της στον Δ' όμιλο της Euroleague, μετά το 81-69 επί της Νταρουσάφακα! Πρώτος σκόρερ ο Τζάκσον με 18 πόντους, θετικός ο Κουζμίνσκας, στο 0-5 οι Τούρκοι επί ισπανικού εδάφους.

Η Μάλαγα βελτίωσε το ρεκόρ της στον Δ' όμιλο της Euroleague επικρατώντας της Νταρουσάφακα με 81-69. Έτσι η ομάδα του Τζοάν Πλάθα έκανε το 3-0 στη διοργάνωση και πλέον μοιράζεται την κορυφή του γκρουπ μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παράλληλα κυνηγάει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της (5-0) που σημειώθηκε τη σεζόν 2009-10.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Για τους νικητές, ο Έντουιν Τζάκσον ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους (5/5 βολ., 2/2 δίπ., 3/6 τρίπ.) ενώ ο Κουζμίνσκας επιβεβαίωσε εκ νέου ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τελειώνοντας το παιχνίδι με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κερδισμένα φάουλ σε 19'39". Από την Νταρουσάφακα που πλέον μετράει ρεκόρ 0-5 επί ισπανικού εφάφους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Σεμίχ Ερντέν είχε 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο αγώνας

Η Νταρουσάφακα είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Ουνικάχα κι έκλεισε το δεκάλεπτο στο υπέρ της 16-20 με μπροστάρη τον Ερντέν (7π., 3/4 δίπ.). Οι Ίβηρες αντέδρασαν στην δεύτερη περίοδο και πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 44-37, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση με τους Τζάκσον, Ντίεθ.

Εν συνεχεία ο Μάρκοβιτς έστειλε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (50-39, 22'20") ενώ οι Τούρκοι προσπάθησαν να μειώσουν με τους Πρέλτζιτς, Ρέντινγκ. Παρ' όλα αυτά ο Τζάκσον διατηρούσε την Ουνικάχα σε απόσταση ασφαλείας, το comeback της Νταρουσάφακα δεν ήλθε ποτέ κι έτσι οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 81-69.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ