EUROLEAGUE

Συνεχίζει αήττητη η Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα!

Συνεχίζει αήττητη η Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα!

Η Λοκομοτίβ του Γιώργο Μπαρτζώκα επικράτησε της Καρσίγιακα με 72-53 στο Κρασνοντάρ κι έκανε το 4-0 στον Γ' όμιλο, υποχρεώνοντας τους Τούρκους στην τρίτη συνεχόμενη ήττα τους στη διοργάνωση.

Η τριπλέτα των Μάλκολμ Ντιλέινι (15π., 5ασ.), Εβγκένι Βορόνοφ (15π.), Βίκτορ Κλαβέρ (13π., 6ριμπ.) σκόραρε τους 43 πόντους της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο 72-53 επί της Καρσίγιακα, με τους Ρώσους να φτάνουν στο 4-0 στον Γ' όμιλο της Euroleague!

Από την άλλη πλευρά, η Καρσίγιακα μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί της Μπαρτσελόνα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Οι δηλώσεις του ματς

Ο αγώνας

Ο γρήγορος καταλογισμός δύο φάουλ στον Κρις Σίνγκλετον (μόλις στα 49'') υποχρέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αλλάξει άμεσα τα πλάνα του για την αναμέτρηση. Κι από τη στιγμή που ο βασικός σέντερ της ομάδας του είχε πρόβλημα, άπαντες έχασαν το μυαλό τους. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι φιλοξενούμενοι, για να μπουν από νωρίς σε θέση οδηγού. Από τη στιγμή που υπήρχε στο γήπεδο ο Κιρίλο Φεζένκο άλλωστε, η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα "χτυπούσε" με πικ εν ρολ συνεργασίες, σημείο στο οποίο ο παίκτης των γηπεδούχων έχει σοβαρό πρόβλημα.

Το +8 (4-12) του 3ου λεπτού δεν μεγάλωσε πάντως για την Καρσίγιακα, η οποία ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας μεν το πάνω χέρι αλλά με τη διαφορά να βρίσκεται στους τέσσερις πόντους (17-21), η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε καταφέρει -τουλάχιστον- να συμμαζέψει την κατάσταση.

Η αστοχία από την περιφέρεια (2/12 τρίποντα) ήταν ένα ακόμη θέμα προς επίλυση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η οποία απειλούσε μόνο μέσα από τη ρακέτα (10/14 δίποντα), την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν μεν απογοητευτικοί στα σουτ δύο πόντων (6/18), αλλά από τη στιγμή που έβρισκαν τον στόχο από μακριά (5/11 τρίποντα), μπορούσαν να νιώθουν άνετα. Στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου, η διαφορά έφτασε γρήγορα στο +13 (17-30) για την Καρσίγιακα.

Δεν έμεινε όμως για πολύ σε διψήφια επίπεδα, αφού η επιστροφή του Κρις Σίνγκλετον στο παρκέ σε συνδυασμό με τις λύσεις που έδωσε ο Βίκτορ Κλαβέρ (έπαιξε 19'42'' στο πρώτο ημίχρονο), συνέβαλαν καθοριστικά στο να μειωθεί αισθητά η διαφορά (30-35). Σε σημείο που οι Ρώσοι ήξεραν πως μπορούσαν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Εν συνεχεία η Λοκομοτίβ Κουμπάν μπήκε δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο, έκανε επιμέρους σκορ 22-7 και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο στο υπέρ της 52-42. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βελτίωσε την αμυντική της λειτουργία, βρήκε λύσεις στην επίθεση με τους Βορόνοφ, Σίνγκλετον και διατήρσε το προβάδισμα ως το τέλος του αγώνα φτάνοντας στη νίκη με 72-53.

Τα δεκάλεπτα: 17-21, 30-35, 52-42, 72-53.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ