EUROLEAGUE

Συνεργασία με την NeuLion Digital Platform

Συνεργασία με την NeuLion Digital Platform

Η Euroleague ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την NeuLion Digital Platform, που ειδικεύεται στην διανομή των ζωντανών ψηφιακών μεταδόσεων. Μπερτομέου: "Η καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης".

Ο κορυφαίος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας που ειδικεύεται στην διανομή των ζωντανών ψηφιακών μεταδόσεων με βίντεο περιεχόμενο, NeuLion, το οποίο συνδέεται με συσκευές που διαθέτουν ίντερνετ, επιλέχθηκε από την διοργανώτρια αρχή ώστε να ενισχύσει την ψηφιακή πλατφόρμα EUROLEAGUE TV παγκοσμίως.

Η N euLion Digital Platform θα έχει την δυνατότητα να μεταδώσει το υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με 24 ομάδες από 12 χώρες, προσφέροντας στους φιλάθλους μία περισσότερο φιλική και προσωπική χρήση στις ζωντανές (live and on-demand) μεταδόσεις των αγώνων της Euroleague , η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Η NeuLion θα έχει την ευκαιρία να μεταφέρει το περιεχόμενο σε ένα παγκόσμιο κοινό, δίνοντας την δυνατότητα στους φιλάθλους να έχουν πρόσβαση ώστε να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκονται, από οποιαδήποτε συσκευή, όπως μέσω υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου (smartphone) και τάμπλετ. Αυτός ο ανανεωμένος και εξελιγμένος ψηφιακός προορισμός θα δώσει την δυνατότητα στους φιλάθλους να βλέπουν ταυτόχρονα τέσσερα παιχνίδια σε μία εικόνα, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα highlight των αγώνων, σε πραγματικό χρόνο, όπως και να συμμετέχουν μέσω social media. Η πλατφόρμα θα είναι σε πρώτη φάση διαθέσιμη στα αγγλικά, αλλά και στα τουρκικά, ενώ στόχος είναι να προστεθούν σύντομα και άλλες γλώσσες σε μελλοντικές εκδόσεις. Η Euroleague ενώνει τις δυνάμεις τις και με άλλες διοργανώσεις, καθώς θεσμοί όπως το ΝΒΑ, το ΝFL, το UFC, αλλά και η Premier League, εμπιστεύονται ήδη την τεχνολογία ΝeuLion ώστε να μεταφέρουν το περιεχόμενο τους στους φιλάθλους τους ανά τον κόσμο.

Μπερτομέου: "Η καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης"

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την NeuLion, η οποία θα προσφέρει στους πιστούς φιλάθλους μας μία ανανεωμένη και ολοκαίνουρια πλατφόρμα, με live and on-demand εμπειρία στα παιχνίδια που δε θα μοιάζει με καμία άλλη", σχολίασε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, Ζόρντι Μπερτομέου. "Με την εμπειρία της NeuLion's σε ζωντανές αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και με την παγκόσμια παρουσία τους, δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε έναν καλύτερο συνεργάτη, τη στιγμή που θέλουμε να παρέχουμε στους φιλάθλους μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης".

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη όπως είναι η Euroleague, καθώς προσπαθούμε να αναπτυχθούμε παγκοσμίως", είπε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Kanaan Jemli. Η πλατφόρμα μας επιτρέπει στη Euroleague να δίνει στους φιλάθλους μία περισσότερο εξελιγμένη εμπειρία σε σχέση με το παρελθόν, ενώ παράλληλα συνεχίζει να επεκτείνει και να αναπτύσσει τις υπηρεσίες της με νέα χαρακτηριστικά τα οποία ξεχωρίζουν στην αγορά'.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ