EUROLEAGUE

Συνάντηση όλων στη Βαρκελώνη

Συνάντηση όλων στη Βαρκελώνη

Για ακόμα μία χρονιά η Euroleague θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι για να μιλήσει με τους παίκτες και τους προπονητές για την αγωνιστική σεζόν που θα ξεκινήσει. Με αυτόν τον ενωτικό τρόπο θα σχεδιαστεί η σεζόν 2015-16

Τόπος συνάντησης του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είναι και πάλι η Βαρκελώνη. Η Euroleague για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιήσει το Euroleague Basketball Institute Annual Workshops κατά το οποίο παίκτες και προπονητές που συμμετέχουν στην Euroleague και στο Eurocup θα συναντηθούν για να μιλήσουν και να... προετοιμάσουν το έδαφος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις αρχές Ιουλίου στη Βαρκελώνη και στόχο έχει να βρεθούν οι καλύτερες πρακτικές κι οι νέες πρωτοβουλίες που θα κάνουν πιο απολαυστική την εμπειρία της Euroleague προς τους φιλάθλους.

Οι συναντήσεις που θα έχουν διάρκεια δύο εβδομάδων θα ξεκινήσουν με τους παίκτες. Εκπρόσωποι από τις 24 ομάδες της Euroleague θα βρεθούν την 1η Ιουλία στην Ισπανία για να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για μελοντικά σχέδια με τα στελέχη της διοργάνωσης. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν για ένα διήμερο οι προπονητές, οι οποίοι στο περιθώριο της συνάντησης θα παρακολουθήσουν το ετήσιο συνέδριο που αφορά τα θέματα διαιτησίας.

Στις 6 Ιουλίου άνθρωποι από τα τμήματα μάρκετινγκ των ομάδων θα κληθούν να μοιραστούν τις ιδέες τους με στόχο την αύξηση των εισιτηρίων, ενώ την επόμενη ημέρα οι υπεύθυνοι επικοινωνίας των ομάδων θα μιλήσουν για τους τρόπους που μπορούν να υπάρξουν προκειμένου τα τεκταινόμενα της διοργάνωσης να έχουν ακόμα περισσότερους αποδέκτες.

Τη συνάντηση θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση των μετόχων του Eurocup, στην οποία θα συμμετάσχουν και τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Οι εργασίες θα κορυφωθούν στις 9 Ιουλίου όταν και θα γίνει η κλήρωση των ομίλων για το Eurocup και την Euroleague.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ