EUROLEAGUE

Συμφώνησε με Μαρκοϊσβίλι η Νταρουσάφακα

Συμφώνησε με Μαρκοϊσβίλι η Νταρουσάφακα

Σε μία εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε η Νταρουσάφακα, η οποία έδωσε τα χέρια με τον Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την επιστροφή του Γεωργιανού στη Τουρκία

Η επιλογή της ΤΣΣΚΑ να τον αφήσει ελεύθερο έβαλε αυτομάτως το όνομα του Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι στην μεταγραφική λίστα πολλών ομάδων. Ο Γεωργιανός πήρε το χρόνο του και τελικά αποφάσισε ότι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του δεν είναι άλλη από την πρωτοεμφανιζόμενη στην Euroleague αλλά εξαιρετικά φιλόδοξη, Νταρουσάφακα. Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ συμφώνησε να αγωνιστεί και πάλι στη Τουρκία έπειτα από μία σεζόν στη Ρωσία όπου με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ μέτρησε 7.4 πόντους κατά μέσο όρο στους αγώνες της VTB League.

Το πρωτάθλημα της ΤΒL δεν είναι άγνωστο στον Γεωργιανό, καθώς τη σεζόν 2013-14 είχε φορέσει την φανέλα της Γαλατάσαραϊ με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Τουρκίας. Εκείνη τη σεζόν είχε 9.1 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Για την ομάδα του Οκτάι Μαχμούτι ο Μαρκοϊσβίλι θα γίνει η 5η μεταγραφή, καθώς έχουν προηγηθεί οι Εντέρ Αρσλάν, Αγκούζ Σαβάς, Ρέτζι Ρέντινγκ και Μίλκο Μπιέλιτσα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ