EUROLEAGUE

Συλλήψεις οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο Ζάγκρεμπ!

Συλλήψεις οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο Ζάγκρεμπ!

Η παρουσία περίπου χιλίων φίλων του Ερυθρού Αστέρα στο Ζάγκρεμπ για τον αποψινό αγώνα (8/4, 20:00) με την Τσεντεβίτα έχει σημάνει συναγερμό στην κροατική αστυνομία που προέβη σε προληπτικές συλλήψεις!

Το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Τσεντεβίτα (8/4, 20:00) στην Κροατία αποτέλεσε την... ιδανική αφορμή για αρκετούς φίλους των "ερυθρολεύκων" προκειμένου να ταξιδέψουν στο Ζάγκρεμπ! Μία κίνηση που είχε προαναγγελθεί προ ημερών από τον πρόεδρο του σερβικού συλλόγου, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος είχε ενημερώσει πως "περίπου 500 με 1.000 φίλοι της ομάδας θα βρίσκονται στο Ζάγκρεμπ για τον αγώνα".

Κάτι που ανάγκασε τους ιθύνοντες της Τσεντεβίτα, να επισημάνουν πως δεν επρόκειτο να επιτρέψουν την είσοδο των Σέρβων φιλάθλων εντός του γηπέδου, υπό τον φόβο επεισοδίων. Πριν φτάσουν πάντως στο σημείο να ζητήσουν εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση, αρκετοί εκ των φιλάθλων του Ερυθρού Αστέρα συνελήφθησαν από την κροατική αστυνομία, η οποία πήρε προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφύγει το παραμικρό παρατράγουδο.

Οι σχέσεις των δύο λαών αποτελούν άλλωστε πάντα "αγκάθι" με τους εμπλεκόμενους να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να μην δημιουργηθούν εστίες έντασης στη διάρκεια της ημέρας στη Ζάγκρεμπ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ