EUROLEAGUE

"Στροφή" σε Μαλντονάντο η Γκραν Κανάρια

"Στροφή" σε Μαλντονάντο η Γκραν Κανάρια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η περίπτωση του Σάλβα Μαλντονάντο είναι αυτή που φέρεται να έχει ξεχωρίσει από τη διοίκηση της Γκραν Κανάρια, με την ισπανική ομάδα να "καίγεται" να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή.

Ο πάγκος της Γκραν Κανάρια είναι ο τελευταίος που παραμένει κενός μεταξύ εκείνων της EuroLeague (σ.σ.: αν θεωρήσουμε δεδομένη την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ από τον Ολυμπιακό). Κάτι που έχει κάνει τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας να τρέχουν προκειμένου να κλείσουν την... τρύπα και να αρχίσει άμεσα ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα πάντως, η νεοφώτιστη ομάδα της EuroLeague έχει προκρίνει την περίπτωση του Σάλβα Μαλντονάντο για την άκρη του πάγκου. Ο 59χρονος τεχνικός αποχώρησε από την Εστουδιάντες, με την πολυετή εμπειρία του από τη Liga Endesa και την παλαιότερη παρουσία του στη Λας Πάλμας (2005-'09) να λογίζονται ως δύο σημαντικά "συν".

Στην ισπανική ομάδα δεν θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο, αποφάσισαν να αφήσουν -για λίγο- στην άκρη τα ονόματα των Σέρτζιο Σκαριόλο και Τζοάν Πεναρόγια και ευελπιστούν πως αυτή τη φορά οι συζητήσεις τους με τον έμπειρο τεχνικό θα έχουν ευτυχή κατάληξη.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ