EUROLEAGUE

Στρέλνιεκς, ο μοιραίος για τον Ολυμπιακό

Στρέλνιεκς, ο μοιραίος για τον Ολυμπιακό

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ. Φυσιολογικά, το τρίποντο που πέτυχε με 4.6'' ήταν η φάση της χθεσινής (10/3) βραδιάς στην Euroleague. Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια (video).

Πολλά και διάφορα σημαντικά περιελάμβανε η χθεσινή (10/3) βραδιά στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να είναι η ομάδα που "πληγώθηκε" όσο καμία άλλη από την Μπάμπεργκ. Ο Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν αυτός που έκρινε το παιχνίδι στη Γερμανία, με τους "ερυθρόλευκους" να βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, σε ό,τι αφορά την πρόκρισή τους στα πλέι οφ.

Η Φενέρμπαχτσε έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ της Euroleague. Δείτε πως τα κατάφερε η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν δεν τα κατάφερε απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Μάλκολμ Ντιλέινι έδειξε την ικανότητά του στη δημιουργία με την ασίστ που έβγαλε. Δεν έφτανε όμως αυτό...

Ο Μάικ Τζέιμς επιβεβαίωσε τα πλούσια αθλητικά του προσόντα με το κάρφωμα που έκανε κόντρα στη Χίμκι. Παρεμπιπτόντως, η Λαμποράλ Κούτσα πήρε μία ακόμη νίκη και βρίσκεται για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ