EUROLEAGUE

Στους κορυφαίους του International All-Star Game U16 οι Μαντζούκας και Κωστόπουλος

BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Ευρωπαίοι U16 υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ηλία Ζούρου νίκησαν με 92-88 τους Ασιάτες ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα και του Αναστάση Κωστόπουλου.

Η ομάδα των Ευρωπάιων U16 επικράτησε (92-88) της αντίστοιχης των Ασιατών και ήταν ηνικήτρια του Αdidas International All-Star Game, το οποίο διεξήχθη στο Βελιγράδι στο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Final Four της EuroLeague.

Η ομάδα των Ευρωπαίων επίλεκτων είχε στον πάγκο της τον Ηλία Ζούρο και τον Γιώργο Λιμνιάτη, ενώ με τα χρώματά της αγωνίστηκαν ο Λευτέρης Μαντζούκας από τον Προμηθέα, ο Αναστάσης Κωστόπουλος από τον Δούκα, ο Τρίσταν Βούκσεβιτς από τον Ολυμπιακό και ο γιος του Ντράγκαν Τάρλατς, Λούκα.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας σημείωσε 11 πόντους, πήρε 13 ριμπάουντ έκλεψε 1 μπάλα, έδωσε 2 ασίστ, υπέπεσε σε 2 λάθη και ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (29:47). Ο Αναστάσης Κωστόπουλος από την πλευρά του ήταν ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ, καθώς σημείωσε 18 πόντους, ενώ πήρε 5 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ κι έκανε 2 λάθη. Ο Τριστάν Βούκσεβιτς – ο οποίος είναι γιος του Ντούσαν Βούκσεβιτς - ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας στη συγκομιδή του 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 λάθη, ενώ ο Λούκα Τάρλατς πέτυχε 9 πόντους, πήρε 3 ριμπάουντ κι έκανε 1 κλέψιμο.

Το "παρών" στην αναμέτρηση έδωσαν ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Γιούτα Τζαζ και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ