EUROLEAGUE

Στον τελικό του "Zadar Tournament" η Φενέρμπαχτσε

Στον τελικό του "Zadar Tournament" η Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε της Τσεντεβίτα (88-77) στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα του "Zadar Tournament" και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Νταρουσάφακα (25/9, 21:00).

Η ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε έναντι της Τσεντεβίτα αποτυπώθηκε στο παρκέ του "Zadar Tournament", με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επικρατεί σχετικά εύκολα (88-77) και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου περίμενε -εδώ και μερικές ώρες- η Νταρουσάφακα .

Οι φιναλίστ της EuroLeague επέβαλαν γρήγορα τον ρυθμό τους και παρά το κακό β' δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν, δεν απειλήθηκαν ποτέ επί της ουσίας. Με τους ψηλούς να κάνουν καλά τη δουλειά τους κοντά στο καλάθι και τους Κώστα Σλούκα (12π., 7ασ.), Τζέιμς Νάναλι (18π.) και Μελίχ Μαχμούτογλου (18π. με 6/9τρίπ.) να "πυροβολούν" από την περιφέρεια, η Φενέρμπαχτσε έφτασε στην επικράτηση.

Για τους ηττημένους, ο Μίρζα Μπέγκιτς ήταν ο πρώτος σκόρερ (18π.), με τους Μάρκο Αράποβιτς (12π.) και Σκότι Χόπσον (12π.) να ακολουθούν σε επίπεδο παραγωγικότητας.

Αυτός που πάντως "έκλεψε" την παράσταση ήταν ο Μελίχ Μαχμούτογλου! Ο αρχηγός της "Φενέρ" αστόχησε στα τρία πρώτα τρίποντα που επιχείρησε, αλλά από εκεί και πέρα ήταν αλάνθαστος, μετρώντας έξι σερί τρίποντα!

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ