EUROLEAGUE

Στο Βερολίνο το Final Four του 2016

Στο Βερολίνο το Final Four του 2016

Το Final Four επιστρέφει στο Βερολίνο, το 2016! Η γερμανική πρωτεύουσα είναι αυτή που θα διοργανώσει την επόμενη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, για πρώτη φορά μετά το 2009.

Εφτά χρόνια μετά το Final Four του 2009, το οποίο κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, η μεγαλύτερη γιορτή του ευρωπαϊκού διασυλλογικού μπάσκετ επιστρέφει στο Βερολίνο. Η Euroleague ενημέρωσε με κάθε επισημότητα πως η Μαδρίτη θα παραδώσει τα σκήπτρα στο Βερολίνο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να διοργανώσει το Final Four ξανά, μετά από διάλειμμα εφτά ετών.

Θυμίζουμε πως στην προηγούμενη διεξαγωγή του στη γερμανική πρωτεύουσα, ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που έφτασε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας στον τελικό την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με 73-71. Το επόμενο Final Four θα διεξαχθεί στην Mercedes - Benz Arena, από τις 12 έως τις 15 Μαΐου 2016.

" Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι το Final Four του 2016 θα γίνει στο Βερολίνο σε συνεργασία με την AEG, η οποία επίσης μας βοήθησε σε Παρίσι και Λονδίνο. Η Mercedes - Benz Arena είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα στην Ευρώπη, αν όχι το καλύτερο. Και το Βερολίνο είναι ένας εξαιρετικός προορισμός", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζόρντι Μπερτομέου.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ