EUROLEAGUE

Στο TOP-20 η επίδοση του Λάνγκφορντ

Στο TOP-20 η επίδοση του Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο πρώτος σκόρερ της φετινής EuroLeague, σημείωσε 36 πόντους κόντρα στην ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική και μπήκε στην TOP-20 λίστα των σκόρερ με τους περισσότερους πόντους σε ένα ματς.

Η Ούνικς Καζάν εντυπωσίασε αυτή την εβδομάδα, καθώς σημείωσε την πρώτη της νίκη (73-81) στην φετινή διοργάνωση και μάλιστα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στην μέχρι πρότινος αήττητη ομάδα της EuroLeague

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο "καυτός" Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος σημείωσε 28 πόντους, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην... άλωση της Κωνσταντινούπολης. Την προηγούμενη αγωνιστική, όμως, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αν και η ομάδα του έχασε, ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 36 πόντους. Και σύμφωνα με την στατιστική της EuroLeague, η συγκεκριμένη επίδοση του ήταν η 16η κορυφαία στην διοργάνωση.

Στην κορυφή, με τους παίκτες που έχουν σημειώσει τους περισσότερους πόντους σε ένα ματς, βρίσκονται οι Μπόμπι Μπράουν, Κάσπαρς Καμπαλά, Κάρλτον Μάιερς και Αλφόνσο Φορντ, οι οποίοι πέτυχαν 41 πόντους σε ένα ματς με τις ομάδες τους.

Στο TOP-20 η επίδοση του Λάνγκφορντ
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ