EUROLEAGUE

Στο TOP-10 o "ηλεκτρολόγος" Στρόμπερι

Στο TOP-10 o "ηλεκτρολόγος" Στρόμπερι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το επιβλητικό μπλοκ του Στρόμπερι στον Τοντόροβιτς βρίσκεται στο TOP-10 της Euroleague για την 6η αγωνιστική του TOP-16. Απολαύστε στο βίντεο έξοχες συνεργασίες, θεαματικά καρφώματα και εντυπωσιακές άμυνες.

Η 6η αγωνιστική του TOP-16 ολοκληρώθηκε και το καθιερωμένο TOP-10 της εβδομάδας με τις κορυφαίες στιγμές της αγωνιστικής είναι έτοιμο! Η Euroleague ξεχώρισε τις καλύτερες φάσεις και μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο "ηλεκτρολόγος" Ντι Τζέι Στρόμπερι.

Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ του Ολυμπιακού, απέναντι στον ψηλότερο του σέντερ της Χίμκι, Μάρκο Τοντόροβιτς, έκανε επίδειξη των αλτικών του ικανοτήτων, καθώς σηκώθηκε ψηλά από το έδαφος στην άμυνα, ρίχνοντας ένα επιβλητικό μπλοκ στον Μαυροβούνιο στην τέταρτη περίοδο, σε ένα σημείο που οι Πειραιώτες είχαν αρχίσει να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Σε αυτό το TOP-10 της Euroleague κυριάρχησαν οι καταπληκτικές άμυνες και τα επιβλητικά μπλοκ, με τον Κόρι Χίγκινς της ΤΣΣΚΑ να βρίσκεται στην κορυφή, κόβοντας με εντυπωσιακό τρόπο τον αιφνιδιασμό της Ζαλγκίρις. Καταπληκτική και η συνεργασία μεταξύ των παικτών της Ρεάλ, με τους Ροντρίγκεθ και Γιουλ να... κρύβουν την μπάλα και τον Αγιόν να τελειώνει την φάση με έξοχο τρόπο.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ