EUROLEAGUE

Στο Marmara Forum η Fan Zone της Κωνσταντινούπολης

Στο Marmara Forum η Fan Zone της Κωνσταντινούπολης

Η Fan Zone της EuroLeague μεταφέρεται φέτος στο Marmara Forum της Κωνσταντινούπολης για το Final Four, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα της τοπικής κοινωνίας και των τουριστών που θα επισκεφτούν την Τουρκία για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Για τουλάχιστον δώδεκα ώρες την ημέρα και χάρη στη βοήθεια των συνεργατών της EuroLeague (την 7DAYS, την Nesine, την Adidas, την Dogus Group, την Turkey Home, την Spalding, την Tadim και την EA7 Emporio Armani), η Fanzone θα είναι ανοιχτή για το κοινό, με διαρκείς δράσεις που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία του Final Four.

Εκατομμύρια φίλαθλοι έχουν απολαύσει τα προηγούμενα χρόνια την Fan Zone της EuroLeague, η οποία φιλοξενήθηκε σε περιοχές όπως η Trafalgar Square, η Piazza Duomo, η Plaza Oriente και η Alexanderplatz. Στην Κωνσταντινούπολη η συγκεκριμένη επιτυχημένη εικόνα θα επαναληφθεί στο Marmara Forum, με διάφορα παιχνίδια, δράσεις, διαγωνισμούς και συναυλίες.

Έχοντας χτιστεί το 2011, το Marmara Forum είναι μία από τις πιο διάσημες αγορές και περιοχές της Κωνσταντινούπολης, έχοντας περισσότερο από τριακόσια καταστήματα και απλώνεται σε έκταση που φτάνει τα 135.000 τετραγωνικά μέτρα. Με τα 25.000 εξ αυτών μάλιστα να αφορούν τις νέες τεχνολογίες και τη διασκέδαση, στοιχείο που την έχει καταστήσει κάτι παραπάνω από διάσημη για τη νεολαία.

Στη διάρκεια του Final Four, στο Marmara Forum θα διεξαχθούν τουρνουά μπάσκετ, θα γίνουν διαφόρων ειδών διαγωνισμοί και σίγουρα όσοι αποφασίσουν να το επισκεφτούν, δεν θα το μετανιώσουν. Η ατμόσφαιρα θα είναι κάτι παραπάνω από γιορτινή για τον κόσμο, που θα "ζεσταθεί" εν όψει των τεσσάρων αγώνων που θα διεξαχθούν στο Sinan Erdem.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ