EUROLEAGUE

Στις 12 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η νέα EuroLeague

Στις 12 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η νέα EuroLeague
EDKO FUZZ

Εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην συνέλευση των μετόχων της EuroLeague, όπου ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Τζόρντι Μπερτομέου παρουσίασε την πρόοδο της EuroLeague.

Η Regular Season της EuroLeague ολοκληρώθηκε με δυναμικό τρόπο, με τις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης να ετοιμάζονται πλέον για τα playoffs της διοργάνωσης.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, ο Πρόεδρος της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, συγκάλεσε συνέλευση μετόχων, όπου και παρουσίασε την πρόοδο της διοργάνωσης.

Εκεί, ανακοίνωσε ότι την φετινή σεζόν υπήρξε άνοδος 15% των εισιτηρίων σε σχέση με την περσινή σεζόν τηνίδια περίοδο, 32% μεγαλύτερη τηλεθέαση και 166% άνοδος στην on line παρακολούθηση των αγώνων!

Συζητήθηκε ακόμα η μεταγραφική πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί - και αν πιθανόν χρειάζονται κάποιες αλλαγές - ενώ αποφασίστηκε ότι η επόμενη σεζόν (2017/18) θα ξεκινήσει το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου.

Ακόμα, ανακοινώθηκε ότι από τη νέα σεζόν θα δημιουργηθεί μία επιτροπή που θα είναι υπεύθυνη για τυχόν αλλαγές στους κανονισμούς, την οποία θα συγκροτήσουν ο παλαίμαχος παίκτης, Πάμπλο Πριτζιόνι, οι Ζέλικο Ομπράντβιτς και Αϊτο Ρενέσες, ο εν ενεργεία διαιτητής Λουίτζι Λαμόνικα και ο Πρόεδρος της Ζαλγκίρις Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιώργος Σκινδήλιας και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ κ. Χρήστος Σταυρόπουλος εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη Συνέλευση των Μετόχων της EuroLeague, ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος της ομάδας, Μάνος Παπαδόπουλος, και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ