EUROLEAGUE

Στην Ρεάλ φοβούνται "biscotto" από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague να βρίσκεται προ των Πυλών, στην εφημερίδα "Marca" εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα που αναφέρει ότι ίσως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός συμμαχήσουν για να στερήσουν το πλεονέκτημα έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν το Euro 2004 όταν η Σουηδία και η Δανία τέθηκαν αντιμέτωπες στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, ξέροντας ότι υπήρχε ένα αποτέλεσμα με το οποίο θα προκρίνονταν και οι δύο στην επόμενη φάση: Μία ισοπαλία με σκορ 2-2. Σε περίπτωση που συνέβαινε αυτό, τότε ό,τι και αν έκανε η Ιταλία στο άλλο παιχνίδι κόντρα στην Βουλγαρία θα έμενε εκτός συνέχειας. Το αποτέλεσμα... γνωστό .

Έπειτα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, οι δύο ομάδες από την Σκανδιναβία αναδείχθηκαν στο τέλος ισόπαλες με 2-2, ανταλλάσσοντας πάσες χωρίς αντίσταση στο φινάλε, αφού αυτό το σκορ τους έδινε την πρόκριση. Οι Ιταλοί τότε είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα, θεωρώντας ότι οι δύο αντίπαλοί τους έστησαν το μεταξύ τους παιχνίδι, αποκαλώντας το "il biscotto", δηλαδή μπισκότο. Θα αναρωτηθεί κάποιος τι σημασία έχουν όλα αυτά.

Για την εφημερίδα "Marca" έχουν, αφού σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν στο μυαλό τους ότι ενδέχεται κάτι αντίστοιχο να κάνουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός Superfoods την τελευταία αγωνιστική της EuroLeague!

Με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι σήμερα (5/4), τον Ολυμπιακό εντός έδρας τη Ζάλγκιρις αύριο (6/4) και την Ρεάλ να υποδέχεται την Μπάμπεργκ επίσης αύριο (6/4), στη "Βασίλισσ" ξέρουν ότι υπάρχει συνδυασμός αποτελεσμάτων που της στερεί το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs : Νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods και ήττα του Ολυμπιακού.

Η λεπτομέρεια της υπόθεσης βέβαια είναι ότι η ισπανική ομάδα αγωνίζεται τελευταία χρονικά, άρα θα ξέρει ήδη τα αποτελέσματα των δύο "αιωνίων" και θα είναι αυτή που θα έχει το περιθώριο να διαλέξει αντίπαλο, αφού αν χάσει από τη Μπάμπεργκ θα παίξει με τον Ολυμπιακό, ενώ αν την κερδίσει με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Αυτό πάντως δεν εμποδίζει την "Marca" να αναφέρει την πιθανότητα οι δύο "αιώνιοι" να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειάζεται για να την στείλουν την 5η θέση:

Στην Ρεάλ φοβούνται "biscotto" από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά το κείμενο της Marca:

"Η Ευρωλίγκα φθάνει στην τελευταία της αγωνιστικές και πολλές ομάδες είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι για να δουν τις τους βολεύει περισσότερο, ή ποιον θα αντιμετωπίσουν στους 8.

Μία αγωνιστική, η οποία διεξάγεται σε δύο διαφορετικές ημέρες σε διαφορετικά ωράρια γι' αυτό και οι υποψίες και το πιθανό "μπισκότο" είναι στο χέρι όλων.

Η Ρεάλ είναι μια από τις ομάδες που εξαρτάται περισσότερο από ο,τι θα συμβεί στα άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αντίθετα, η Ρεάl θα είναι η τελευταία που θα παίξει και θα το κάνει ξέροντας αν θα είναι τέταρτη (έχοντας πλεονέκτημα έδρας) ή πέμπτη.

Όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα φέρουν οι ελληνικές ομάδες, οι οποίες παίζουν πριν τη Ρεάλ. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος που θα ανοίξει τα χαρτιά και θα το κάνει απέναντι στην Αρμάνι, η οποία δεν παίζει για τίποτα.

Εάν οι παίκτες του Πασκουάλ νικήσουν, μπορεί να είναι τρίτοι, εάν χάσουν οι "γέιτονές" τους (σ.σ εννοεί τον Ολυμπιακό) και χάσει η Ρεάλ, τέταρτοι (εάν νικήσει ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ χάσει από την Μπάμπεργκ), ή πέμπτοι (εάν η Ρεάλ νικήσει και χάσει ο Ολυμπιακός ή εάν χάσουν και οι δύο αντίπαλοί τους)

Ο Ολυμπιακός θα βγει δεύτερος να παίξει, ξέροντας τι έχει κάνει ο γείτονάς του και θα μπορεί να επιλέξει αποτέλεσμα για να προσπαθήσει να αποφύγει τη Ρεάλ. Η ομάδα του Πειραιά μπορεί να είναι τρίτη (εάν κερδίσει και ακόμη κι αν κερδίσουν ή χάσουν Ρεάλ και Παναθηναϊκός καθώς έχουν πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία) ή τέταρτη (εάν χάσει, χάσουν οι παίκτες του Λάσο και ο Παναθηναϊκός νικήσει)

'Ετσι οι ερυθρόλευκοι είναι οι κρτές της αγωνιστικές καθώς συναρτήσει το τι κάνουν οι γείτονές τους μπορούν αν επιλ΄ξεουν αποτέλεσμα για να προσπαθήσουν να αποφύγουν τη Ρεάλ σε υποθετική διασταύρωση στους 8".

Διαβάστε ΕΔΩ όλα σενάρια που ισχύουν για τον Παναθηναϊκό ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ