EUROLEAGUE

"Νιώθουμε ασφαλείς στην Τουρκία"

"Νιώθουμε ασφαλείς στην Τουρκία"

Ο Πρόεδρος της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας για το Final-4, ενώ μίλησε ακόμα για το μέλλον της διοργάνωσης.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου ήξερε ότι μία από τις πρώτες ερωτήσεις που θα γίνονταν, θα σχετιζόταν με την ασφάλεια στην Τουρκία. Δεν είχε πρόβλημα ωστόσο να απαντήσει χωρίς δισταγμό όταν του τέθηκε το ερώτημα. Το EuroLeague Greece ήταν εκεί, καλεσμένο της Turkish Airlines, μεγάλης χορηγού της διοργάνωσης.

Όποτε παίρνει κάποιος παίρνει μία απόφαση παίρνει και ένα ρίσκο.Δεν έχει διαφορά αν το Final-4 γίνεται στην Κωνσταντινούπολη ή στην Βαρκελώνη ή σε κάποια άλλη πόλη. Ζούμε σε έναν κόσμο που αυτό το γεγονός θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε. Η ανησυχία μας ήταν να είμαστε συνεπείς με τα πλάνα μας και να είμαστε ξεκάθαροι στους στόχους μας και στο τι πρέπει να περιμένουν οι συνεργάτες μας και οι φίλαθλοι από εμάς. Από αυτή την άποψη αισθανόμαστε τόσο ασφαλείς στην Κωνσταντινούπολη όσο σε οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ευρώπη”...

Ο Ισχυρός άντρας της EuroLeague αποκάλυψε ακόμα ότι θέλει μέχρι τον Οκτώβριο να ανακοινώσει που θα διεξαχθεί το επόμενο, αλλά και το μεθεπόμενο Final-4, ενώ παραδέχθηκε ότι το Βελιγράδι είναι ανάμεσα στις υποψήφιες πόλεις, όπως και η Μόσχα: “ Τα επόμενα δύο Final-4 είναι πλέον ο στόχος μας. Είχαμε μία καλή κουβέντα με το Βελιγράδι, αλλά και με άλλες πόλεις. Έχουμε αρκετές επιλογές, επειδή πολλές πόλεις θέλουν να διοργανώσουν ένα Final-4. Βελιγράδι και Μόσχα είναι ανάμεσα στους υποψήφιους. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μόλις ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο που γίνεται στη Μόσχα θα κάνουμε εκ νέου κουβέντα και ελπίζω το 2018 να μπορέσουμε να ανακοινώσουμε ότι το Final-4 του 2019 θα γίνει εκεί”.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου στην συνέχεια πάντως στάθηκε στη νέα αρχή που γίνεται στην EuroLeague και τον συμβολισμό της Κωνσταντινούπολης για την διοργάνωση: “ Είναι μία ιστορική στιγμή για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά και τον Ευρωπαϊκό αθλητισμό γενικότερα. Αυτό το όνειρο που έχουμε για μία μεγάλη Ευρωπαϊκή Λίγκα είναι κάτι φρέσκο και για αυτό η σεζόν 2016/17 είναι ξεχωριστή για εμάς".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ