EUROLEAGUE

Στην κορυφή του TOP-10 το κάρφωμα του Τζόνσον-Όντομ

Στην κορυφή του TOP-10 το κάρφωμα του Τζόνσον-Όντομ

Παρακολουθήστε σε βίντεο το ΤΟP-10 της 9ης αγωνιστικής του TOP-16, με το εντυπωσιακό "in your face" κάρφωμα του Τζόνσον-Όντομ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Στο "3" το επιβλητικό κάρφωμα από τον Γκιστ.

Η 9η αγωνιστική του TOP-16 ολοκληρώθηκε και η Euroleague ετοίμασε το TOP-10 με τις καλύτερες φάσεις της εβδομάδας, με την κορυφή να ανήκει σε παίκτη του Ολυμπιακού.

Η Euroleague κατέταξε ως καλύτερη φάση της αγωνιστικής, το εντυπωσιακό και επιβλητικό κάρφωμα του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, ο οποίος σήκωσε στο πόδι ολόκληρο το ΣΕΦ, με τον κόσμο να επευφημεί την εκπληκτική προσπάθεια του, καθώς χάρισε στο κοινό ένα θεαματικό highlight.

Ο ύψους 1.88 Αμερικανός γκαρντ, αφού πήρε το ριμπάουντ στην άμυνα, ακολούθως έτρεξε στον αιφνιδιασμό, βρήκε τον διάδρομο από τα δεξιά και όντας γεμάτος αυτοπεποίθηση πήρε τα βήματα, πήδηξε ψηλά και κάρφωσε με όλη του την δύναμη μπροστά στο πρόσωπο του Γιάκα Μπλάζιτς.

Στο νούμερο "7" βρίσκεται το επιβλητικό μπλοκ του Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ στο "3" υπάρχει το εντυπωσιακό κάρφωμα του Τζέιμς Γκιστ στην Μάλαγα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ