EUROLEAGUE

Στην κορυφή του TOP-10 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του TOP-10 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Ουόρικ στο ΣΕΦ μπροστά στον Αγιόν είναι στην 2η θέση του TOP-10 της εβδομάδας, ενώ στην κορυφή βρίσκεται το επιβλητικό μπλοκ του Σλότερ πάνω στον Χάντερ του Παναθηναϊκού. Στο "3" ο Γκιστ, στο "6" ο Οθέλο.

Η Euroleague γνωστοποίησε το βίντεο με το TOP-10 της 12ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague και στις πρώτες θέσεις βρίσκονται φάσεις από τα παιχνίδια των δύο ελληνικών ομάδων.

Στην 2η θέση του TOP-10 υπάρχει το επιβλητικό και εντυπωσιακό κάρφωμα του Χακίμ Ουόρικ του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε επίδειξη των αλτικών του προσόντων μπροστά στον Γκουστάβο Αγιόν, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον αιφνιδιασμό των "ερυθρολεύκων", στην νίκη των Πειραιωτών επί της Ρεάλ στο ΣΕΦ με σκορ 99-84. Στο "6" υπάρχει και η υπέροχη alley-oop συνεργασία μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του Οθέλο Χάντερ.

Στην κορυφή του TOP-10 βρίσκεται το επιβλητικό μπλοκ του Μάρκους Σλότερ της Νταρουσάφακα απέναντι στον Βινς Χάντερ του Παναθηναϊκού, με το σέντερ των "πρασίνων" να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καρφώσει. Για λογαριασμό του "τριφυλλιού" βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο εντυπωσιακός Τζέιμς Γκιστ, στο νούμερο "3", αφού... πέταξε στον αέρα, στο "διπλό" της ομάδας του μέσα στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 84-86.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ