EUROLEAGUE

Στην κορυφή του Top 10 ο Γκιστ, στο Νο. 4 ο Παπαπέτρου

Στην κορυφή του Top 10 ο Γκιστ, στο Νο. 4 ο Παπαπέτρου

Διπλή ελληνική παρουσία υπάρχει στο Top 10 της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από τον Ολυμπιακό και ο Τζέιμς Γκιστ από τον Παναθηναϊκό βρήκαν μία θέση (και μάλιστα ψηλά) στις καλύτερες φάσεις του διημέρου (VIDEO).

Το έχουν κάνει πάρα πολλές φορές σε αυτά τα χρόνια που είναι συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό. Ένα alley-oop κάρφωμα, πάντως, έπειτα από συνεργασία του Νικ Καλάθη με τον Τζέιμς Γκιστ δεν γίνεται ποτέ βαρετό! Μία τέτοια φάση "έβγαλαν" οι δύο "πράσινοι" και κατά τη διάρκεια της προχθεσινής (19/10) αναμέτρησης με τη Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να κερδίσουν την πρώτη θέση στο Top 10 της 2ης αγωνιστικής στην EuroLeague.

Μία θέση σε αυτό κέρδισε επίσης και ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Δείτε αναλυτικά στο video που ακολουθεί τις 10 καλύτερες φάσεις του διημέρου (19-20/10), στις οποίες περιλαμβάνονται κατά σειρά οι: Νόρις Κόουλ (Μακάμπι), Ματιάς Λεσόρ (Ερυθρός Αστέρας), Μάλκολμ Τόμας (Χίμκι), Μπραντ Γουόναμεϊκερ (Φενέρμπαχτσε), Μπράντον Ντέιβις (Ζαλγκίρις), Οθέλο Χάντερ (ΤΣΣΚΑ), Ιωάννης Παπαπέτρου (Ολυμπιακός), Στέφαν Γιάνκοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Τζέισον Γκρέιντζερ (Μπασκόνια) και Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός).

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ