EUROLEAGUE

Στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague ο Μπουρούσης!

Στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague ο Μπουρούσης!

Η εξωπραγματική σεζόν του Γιάννη Μπουρούση με τη Λαμποράλ Κούτσα επιβραβεύτηκε με την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, μαζί με τους Μάλκολμ Ντιλέινι, Νάντο Ντε Κολό, Μίλος Τεόντοσιτς και Γιαν Βέσελι.

Ο Γιάννης Μπουρούσης έχει κατακτήσει 12 ατομικούς τίτλους με τη Λαμποράλ Κούτσα , έκανε επτά ρεκόρ καριέρας με τους Βάσκους στην εφετινή Euroleague, οδήγησε την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στο Final Four έπειτα από οκτώ χρόνια και σήμερα (6/5) συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης!

Ο 32χρονος διεθνής σέντερ επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική σεζόν του με την παρουσία του στην κορυφαία πεντάδα, μαζί με τους Μάλκολμ Ντιλέινι (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ), Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ) και Γιαν Βέσελι (Φενέρμπαχτσε).

Στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague ο Μπουρούσης!

Ο Μπουρούσης συμμετέχει για 14η χρονιά στη διοργάνωση, μετρώντας 14.6 πόντους, 8.9 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 21.5 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης! Πρόκειται για τον κορυφαίο ριμπάουντερ στην εφετινή Euroleague ενώ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα double-doubles (11)! O ίδιος τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Λαμποράλ Κούτσα ότι "αν δεν είχα κίνητρο, θα καθόμουν στο σπίτι". Φαίνεται, λοιπόν, ότι κίνητρο υπάρχει. Και μάλιστα, μεγάλο. Δεν εξηγείται, αλλιώς, το ότι τα 7 από τα 9 ρεκόρ καριέρας του στην Euroleague έγιναν φέτος, έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια στη διοργάνωση!

Related content

Στη δεύτερη πεντάδα συμπεριλήφθηκαν οι Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε), Κουίνσι Μίλερ (Ερυθρός Αστέρας), Έκπε Ούντο (Φενέρμπαχτσε), Άντονι Ράντολφ (Λοκομοτίβ Κουμπάν) και Γκουστάβο Αγιόν (Ρεάλ Μαδρίτης)!

Στην κορυφαία πεντάδα της Euroleague ο Μπουρούσης!

Η βράβευση των κορυφαίων της σεζόν θα γίνει στο γκαλά της Ευρωλίγκας στις 12 Μαϊου.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ