EUROLEAGUE

Στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague ο Πρίντεζης!

EUROLEAGUE BASKETBALL / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
EUROLEAGUE BASKETBALL / ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα της χρονιάς για την EuroLeague. Διαβάστε ποιοι ψηφίστηκαν οι 10 καλύτεροι παίκτες της κανονικής περιόδου (VIDEO).

Δύο παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, άλλοι τόσοι της Ρεάλ Μαδρίτης και της Φενέρμπαχτσε, ένας από την Αναντολού Εφές, τη Νταρουσάφακα και τη Μπάμπεργκ, αλλά και ένας Έλληνας συμπεριλήφθηκαν στις καλύτερες πεντάδες της EuroLeague. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πρίντεζη, τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος ψηφίστηκε μάλιστα στην καλύτερη πεντάδα της κανονικής περιόδου για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Πέρα από τον Πρίντεζη, στην κορυφαία πεντάδα μπήκαν ακόμα οι Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ), Νάντο Ντε Κολό (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Εκπε Ούντο (Φενέρμπαχτσε). Τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα συνθέτουν οι Μίλος Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μπραντ Γουόναμεϊκερ (Νταρουσάφακα), Νικολό Μέλι (Μπάμπεργκ), Μπράιαντ Ντάνστον (Αναντολού Εφές) και Γκουστάβο Αγιόν (Ρεάλ Μαδρίτης).

Στη ψηφοφορία για τις καλύτερες πεντάδες της χρονιάς πήραν μέρος φίλαθλοι και δημοσιογράφοι, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στις θέσεις. Το βραβείο του MVP της χρονιάς θα απονεμηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου, στο πλαίσιο του Final Four της Κωνσταντινούπολης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ