EUROLEAGUE

Στην EuroLeague οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού

Στην EuroLeague οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού θα συμμετάσχει φέτος στην EuroLeague των "μικρών", δίνοντας το "παρών" στον όμιλο της Οσπιταλέτ.

Μετά από πολλά χρόνια, το ελληνικό μπάσκετ θα έχει εκπρόσωπο στην EuroLeague των "μικρών". Όπως έγινε επίσημα γνωστό την Τετάρτη (28/9), ο Παναθηναϊκός Superfoods θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο μεγαλύτερο διασυλλογικό ραντεβού των μικρών ηλικιών, τεστάροντας τις αντοχές του απέναντι στις καλύτερες εφηβικές ομάδες της Ευρώπης.

Οι "πράσινοι" του Γιώργου Καλαϊτζή θα βρίσκονται στον όμιλο της Οσπιταλέτ, μαζί με την Μπαρτσελόνα (Πρωταθλήτρια Ευρώπης), την Άλμπα Βερολίνου, την Τσεντεβίτα, την Μπανταλόνα, την Γκραν Κανάρια, την Οσπιταλέτ (διοργανώτρια) και την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Το έργο του "τριφυλλιού" θα είναι πολύ δύσκολο αφού ο συγκεκριμένος όμιλος είναι ίσως ο πιο δυνατός της φετινής διοργάνωσης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017.

Σε αυτόν του Κάουνας θα βρίσκονται οι Ζάλγκιρις, Κανάριας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Φρανκφούρτη, INSEP, Λιέτουβος Ρίτας και Ρίγα, με τους αγώνες να διεξάγονται από τις 12 έως τις 14 Ιανουαρίου.

Ακολούθως, σειρά θα πάρει ο όμιλος της Μάλαγα με την Ουνικάχα (διοργανώτρια) να κοντράρεται επίσης μ την Τσιμπόνα, την Νταρουσάφακα, την Εστουδιάντες, την Μπάγερν Μονάχου, την Σεβίλλη, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Future Stars της Πράγας, με τους αγώνες να διεξάγονται από τις 10 έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Όσο για τον τέταρτο όμιλο; Στο Βελιγράδι, με οικοδεσπότη τον Ερυθρό Αστέρα (Πρωταθλητής Ευρώπης 2014) θα βρίσκονται επίσης η Get Better Academy της Πράγας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Mega Βελιγραδίου, η Παρτίζαν, η Λούντβιγκσμπουργκ, η Σπαρς Σαράγεβο και η Στέλα Ατζούρα.

Από κάθε όμιλο περνάει μια ομάδα, που θα δώσει το "παρών" στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα διεξαχθεί επίσης η τελική φάση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ