EUROLEAGUE

Στη Βαρκελώνη οι προπονητές της Euroleague

Στη Βαρκελώνη οι προπονητές της Euroleague

Οι προπονητές της Euroleague συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη με τον Τζόρντι Μπερτομέου για να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τη λειτουργεία της διοργάνωσης και την προβολή του προϊόντος στον κόσμο.

Στη Βαρκελώνη βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι προπονηές της Euroleague, όπου έχουν συναντήσεις με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Με κύριο θέμα συζήτησης την προβολή της διοργάνωσης και την αναβάθμιση του προϊόντος.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου -απευθυνόμενους στους προπονητές που έδωσαν το "παρών"- επισήμανε ότι " παρότι οι φίλαθλοι είναι το επίκεντρο, οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε απόψεις και να επικοινωνούμε μαζί σας. Ο κύριος λόγος είναι για να δούμε τις απόψεις σας, να μας εξηγήσετε τον τρόπο δουλειάς και να μοιραστούμε τα μελλοντικά σχέδια με την ελπίδα πως θα πάρουμε πίσω ακόμη περισσότερες ιδέες".

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος είπε πως " είναι προνόμιο να μπορούμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Αυτό το σημείο του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντικό να ανταλλάζουμε απόψεις ώστε να "χτίσουμε" και να βελτιώσουμε την Euroleague, με σκοπό να ανεβάσουμε το επίπεδο και να την κάνουμε πιο ελκυστική για τον κόσμο", με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να προσθέτει: "Είναι πολύ θετική η ανταλλαγή απόψεων. Στο τέλος, όλοι θέλουμε το καλύτερο για τη διοργάνωση. Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι είναι σημαντικοί και το έχουμε αναφέρει. Πρέπει να κάνουμε την Euroleague όσο το δυνατόν πιο ελκυστική γίνεται".

Ο προπονητής της Ζάλγκιρις, Γκιντάρας Κράπικας, σχολίασε πως " οι παίκτες μπορεί να σκέφτονται τις κάμερες στη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά με το που πιάνουν τη μπάλα ξεχνούν τα πάντα. Ασχολούνται μόνο με το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Euroleague να γίνει πιο διάσημη και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό".

Τέλος, ο νέος προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Γιασμίν Ρέπεσα, είπε: " Είναι σημαντικό όλοι να κοιτάζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να έχουμε καλύτερο προϊόν, για να ικανοποιείται περισσότερο ο κόσμος. Όσον αφορά τους κανόνες, είναι απαραίτητοι και για εμάς, τους προπονητές, ώστε να "προστατεύουμε" το παιχνίδι και να το φέρνουμε πιο κοντά στους φιλάθλους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ