EUROLEAGUE

Στη Νταρουσάφακα... ανησυχούν για τον Μπλατ

Στη Νταρουσάφακα... ανησυχούν για τον Μπλατ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέβιντ Μπλατ επιστρέφει στο Γιαντ Ελιάου δύο χρόνια μετά, ως αντίπαλος αυτή τη φορά της αγαπημένης του Μακάμπι, και περνά πολλή ώρα κατά τη διαμονή του στο Τελ Αβίβ με τους παλιούς του γνώριμους. Κάτι όμως που προξένησε την ανησυχία των ανθρώπων της Νταρουσάφακα.

Την Τρίτη (4/10) η Μακάμπι υποδέχεται σε φιλική αναμέτρηση την Νταρουσάφακα στο Γιαντ Ελιάου και έτσι ο Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας μετά από δύο χρόνια. Αυτή τη φορά βέβαια ως αντίπαλος.

Το γεγονός ότι οι σχέσεις του Αμερικανού κόουτς με τους ανθρώπους της "ομάδας του λαού" είναι κάτι παραπάνω από καλές είναι γνωστό τοις πάσι. Έτσι ο τεχνικός των Τούρκων περνά πολλή ώρα, κατά τη διάρκεια της διαμονής της ομάδας στο Ισραήλ, με τους παλιούς του γνώριμους.

Υπάρχει και ένας επιπλέον λόγος βέβαια που γίνεται αυτό. Η Μακάμπι φιλοξενεί αυτή την περίοδο στο Τελ Αβίβ έναν ιδιαίτερο καλεσμένο. Ο λόγος για τον Άντονι Πάρκερ, που πρόκειται να τιμηθεί για την προσφορά του στους εξάκις Πρωταθλητές Ευρώπης την ημέρα του εν λόγω φιλικού και θα γίνει μέλος του Hall Of Fame της ισραηλίτικης ομάδας, που υπηρέτησε πέντε χρόνια.

Έτσι η Μακάμπι την προηγούμενη μέρα της αναμέτρησης είχε διοργανώσει διάφορα events για τον 41χρονο σήμερα Αμερικάνο, ένα από αυτά ήταν και μια κοινή συνέντευξη -εν είδει συζήτησης- με τους Νίκολα Βούτσιτς και Ντέιβιντ Μπλατ.

Ε, αυτό ήταν. Η Νταρουσάφακα δεν άντεξε και πήρε την κατάσταση στα χέρια της, στέλνοντας μήνυμα στη Μακάμπι μέσω Twitter, αναφέροντας: " Μακάμπι πρόσεχε τον κόουτς μας! Τον χρειαζόμαστε και τον αγαπάμε".

Η Μακάμπι άρπαξε την ευκαιρία και απάντησε στον ίδιο τόνο: " Μην ανησυχείς Νταρουσάφακα, το 'χουμε", ολοκληρώνοντας μια σπάνια συνομιλία που απέδειξε ότι οι διαχειριστές των Twitter των δύο ομάδων διαθέτουν χιούμορ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ