EUROLEAGUE

Στη Μόσχα για το 8/8 ο Ολυμπιακός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - CSKA MOSCOW / / (ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (18/1) εκτός έδρας την Χίμκι (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), ψάχνοντας το 8/8 στις "διπλές" εβδομάδες της EuroLeague, ξέροντας ότι με νίκη κάνει ακόμα ένα βήμα προς το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Μετά την άνετη νίκη επί της Μακάμπι ο Ολυμπιακός θέλει δύο ημέρες αργότερα να κάνει κόντρα στην Χίμκι αυτό που ξέρει καλά: Το 2/2 σε "διαβολοβδομάδα" της EuroLeague. Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να πετύχουν το απόλυτο (2/2) τις τρεις προηγούμενες φορές που κλήθηκαν να δώσουν δύο αγώνες σε μία εβδομάδα στην EuroLeague και ξεκίνησαν ιδανικά και την 4η εβδομάδα με τη νίκη επί της Μακάμπι.

Η αποστολή των "ερυθρόλευκων" βέβαια δεν θα είναι εύκολη. Η Χίμκι είναι δυνατή στην έδρα της, ενώ βρίσκεται και σε καλή κατάσταση μετά το "διπλό" που σημείωσε στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα για την 18η αγωνιστική της EuroLeague. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου όμως ξέρει ότι ένα "διπλό" στη Μόσχα θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες της ομάδας να τερματίσει στην πρώτη 4αδα, κάτι που θα σημαίνει ότι θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους γνώριμους απόντες (Τιλί, Αγραβάνη), ενώ τελευταία στιγμή θα κληθεί η συμμετοχή του Τζαμέλ ΜακΛίν, ο οποίος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στη μέση (μυϊκό σπασμό) από τον αγώνα με τη Μακάμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σημερινής (18/1) αγωνιστικής στην EuroLeague

Χίμκι - Ολυμπιακός (19:00)

Ζαλγκίρις - Βαλένθια (20:00)

Μακάμπι Τελ Α Βιβ - Ερυθρός Αστέρας (21:05)

Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ (22:00)

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ