Στα χέρια (και) του Μπερτομέου η επιστολή και το DVD του Γιαννακόπουλου

Στα χέρια (και) του Μπερτομέου η επιστολή και το DVD του Γιαννακόπουλου

Η επιστολή και το DVD του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν πήγε μόνο στα ΜΜΕ της Ευρώπης, αλλά επίσης στον ίδιο τον Τζόρντι Μπερτομέου και τις ομάδες της διοργάνωσης!

Η επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που συνοδευόταν από DVD με φάσεις για τις οποίες φωνάζει ο Παναθηναϊκός Superfoods, δεν έφτασε μόνο στα δημοσιογραφικά γραφεία ανά την Ευρώπη, αλλά επίσης τόσο στον ίδιο τον Τζόρντι Μπερτομέου όσο και στις ομάδες της διοργάνωσης.

Ο "ισχυρός άνδρας" των "πρασίνων" δεν περιορίστηκε στη δημοσιοποίηση των δεδομένων και των στατιστικών μόνο στους δημοσιογράφους, αφού μεταξύ αυτών που έλαβαν το ίδιο περιεχόμενο ήταν κι οι άμεσα εμπλεκόμενοι, δηλαδή ο εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague και οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή.

Έτσι, άπαντες είναι ενήμεροι από πρώτο χέρι για το περιεχόμενο και τις... ενστάσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

To επόμενο κινητό σου μπορεί να έχει τρεις οθόνες

Και smartphone και τάμπλετ. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΙΛΕΡΗΣ

Μήπως έπρεπε να σκεφτεί αλλιώς;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για την λανθασμένη στρατηγική του Ολυμπιακού έξω από το παρκέ της Ζαλγκίριο Αρένα. Μέσα σε αυτό άλλωστε υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Καμία έκπληξη

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον βασανισμένο Ολυμπιακό, που υποτάχθηκε για πλάκα από την τρομερή Ζάλγκιρις και πλέον μπορεί να τον βοηθήσει μόνο ο... εαυτός του.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Στην ανηφόρα… δαγκώνεις

Ο Γιώργος Οικονόμου γράφει για τον Παναθηναϊκό Superfoods ,ο οποίος χαλάρωσε στο κρίσιμο σημείο και την πάτησε από τις "παλιοσειρές" της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία ευκαιρία θα έχει, αρκεί να την εκμεταλλευτεί…

ANALYSIS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24