EUROLEAGUE

"Να κλείσω την καριέρα μου εδώ"

"Να κλείσω την καριέρα μου εδώ"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης σε συνέντευξη του στην "Opinion de Malaga" εξέφρασε την επιθυμία να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό,

Συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "Opinion de Malaga" παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος τόνισε ότι θα ήθελε να κλείσει τη σπουδαία καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, υποστήριξε πως του αρέσει το μπάσκετ, το αγαπάει και θέλει συνεχώς να βελτιώνεται.

Για τον ανανεωμένο Ολυμπιακό: "Τώρα γνωριζόμαστε καλύτερα σαν ομάδα. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, αλλά ακολουθούμε την ίδια φιλοσοφία. Υπάρχει υψηλό κίνητρο, μεγάλη όρεξη για δουλειά και θέλουμε να γίνουμε ένα πολύ σοβαρό και δυνατό σύνολο".

Για το μυστικό της επιτυχίας του: "Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην έχεις τραυματισμούς. Αγαπώ το μπάσκετ, αγαπώ τη δουλειά μου και θέλω να βελτιώνομαι διαρκώς. Μου αρέσει η σκληρή δουλειά και κάθε χρόνο θέλω νέες προκλήσεις και να προσθέτω νέα πράγματα στο παιχνίδι μου. Θέλω να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει, αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος".

Για την πρεμιέρα με την Ουνικάχα Μάλαγα: "Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες και μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις. Ξέρουμε πως η Μάλαγα είναι μια δυνατή ομάδα με φιλοδοξίες. Την παρακολουθούμε αυτές τις μέρες με το προπονητικό τιμ και σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς καμία ομάδα δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της στο ξεκίνημα της περιόδου. Ελπίζω να κερδίζουμε, αλλά δεν θα έχουμε εύκολο έργο.

Η Ουνικάχα είναι ομάδα με όλη την έννοια της λέξης. Έχει έναν καινούριο προπονητή και μεγάλες φιλοδοξίες. Κάνει συνεχείς αλλαγές και αξιοποιεί και τους δώδεκα παίκτες της. Όλοι έχουν ρόλο και κανείς δεν παίζει λιγότερο από 20 λεπτά. Ο Σουάρεθ, ο Κάνερ-Μέντλεϊ, ο Κάλογουεϊ, ο Βάσκεθ είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν είναι οι μόνοι. Χρειάζονται προσοχή όλοι. Θα πρέπει να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ για να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να πάμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας και να έχουμε υπομονή. Προσοχή και πάθος είναι τα κλειδιά για τη νίκη".

Για τον γιο του Άρβιντας Σαμπόνις, τον 17χρονο Ντομάντας: "Ξέρω ότι είναι πολύ μικρός, αλλά ήδη βρίσκεται στην πρώτη ομάδα. Ελπίζω να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του, που ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών".

Για το λόγο που δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα: "Δεν έγινε κάτι. Είχα πει ότι πρώτα θα μιλούσα με τον Ολυμπιακό. Όταν συναντηθήκαμε, συμφώνησα να μείνω. Είμαι χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα της για τρία ακόμη χρόνια. Υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όπως την Μπαρτσελόνα, αλλά προτεραιότητά μου ήταν να μείνω".

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να παίξει στο μέλλον στην Ισπανία: "Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά δεν μοιάζει πολύ πιθανό. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια και θα μείνω εδώ για να κλείσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα".

"Να κλείσω την καριέρα μου εδώ"
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ